• Sada Geordie Shore 14 #1409
  • Sledeće 21.50H Geordie Shore 14 #1410
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H City Break Zagreb 102

Vesti / Intervju

Pasoš ključan za dobar Geordie Shore seks! (Getty Images)
Gaz Beadle
Intervju

Pasoš ključan za dobar Geordie Shore seks!

Objavljeno 14.11.2016. 13:20h Izvor slike: Getty Images
Gary "Gaz" Beadle u ekskluzivnom intervjuu za MTV otkriva šta te čeka u novoj Geordie Shore sezoni, sa kim bi voleo da igra u filmu "Pedeset nijansi" i zašto je Cara Delevingne je prava Geordie Shore devojka!

Kod nas možda postaje sve hladnije, ali kod Geordie Shore ekipe temperatura je sve viša! Sunce, more, flertovanje i po koja svađa čekaju te u trinaestoj sezoni koja na MTV kanalu kreće već u nedelju, 20. novembra od 22:10h!

Tim povodom pozvali smo omiljenog GS heroja, Gaza Beadlea da nam otkrije nekoliko vrelih Geordie Shore zanimljivosti!

„Ove sezone smo putovali stvarno mnogo i bilo je odlično“, kaže Gaz u razgovoru za MTV. „U Njukaslu je strava, ali kada smo dobili šansu da putujemo, to je bila prava stvar. Ibica, Kipar... Bili smo u četiri različite vile, četiri sunčane destinacije. U Njukaslu sigurno ne možemo da idemo na zabave pored bazena ili na žurke na brodu. Zato je u inostranstvu uvek mnogo zabavnije i luđe.“

Išli ste na Majorku i Ibicu, a posetili ste i Krf i Kipar. Koja ti je omiljena destinacija?

Verovatno Ibica ili Kipar!

A gde su bolje žurke?

Skroz su im različite žurke. Kavos (Krf) ima ludu ekipu jer je tamo mnogo mladih.

S obzirom na to da skoro celu sezonu provodite na putovanjima, čuli smo da vam je MTV ekipa zadavala glavobolje specijalnim zahtevima. Npr, morate da tražite pasoše na uvid devojkama koje dovodite u Geordie Shore vilu?

Da, tačno je, moramo da im tražimo pasoš! To su verovatno uveli da bi nas zaštitili. Znaš, kad se napiješ, radiš lude stvari. A mi smo pritom još i u inostranstvu. Zamisli da se smuvaš sa devojkom, a sutradan saznaš da je ona uzela ličnu kartu od drugarice i da nije dovoljno stara ni da pije ni da uđe u klub. To stvara velike probleme. Pasoš je malo ozbiljniji. To je, sa strane MTV-a, bezbednosna stvar.

Hm, zanima me kako to funkcioniše? Recimo, flertuješ u klubu sa devojkom i odjednom joj tražiš pasoš, čisto da baciš pogled?

Znaš kako to izgleda... Pitaš je hoće li možda da krene sa tobom u vilu, ako joj se sviđaš, i kada dođete tamo producenti joj objasne na koji način se to sve snima i da moraju da je provere. Tada joj i traže pasoš. Uglavnom svi koji uđu u klub su punoletni, ali za svaki slučaj, moramo da budemo sigurni.

Koji je najluđi trenutak koji pamtiš sa novih snimanja?

Ne mogu da se setim svega, uglavnom sam pijan. (smeh) Verovatno su to žurke pored bazena, one su uvek lude. Bilo je i nekoliko otkačenih jurcanja po kući, kad se Nathan napije pa me juri, dok ostali besne na nas. To je bilo ludo! Ali brojnih ludih stvari koje smo prošli se ni ne sećam jer sam bio pijan.

Ovo je trinaesta po redu Geordie Shore sezona, ali prva bez Charlotte Crosby. Kako si podneo to što vam se ona nije pridružila ovog puta?

Svi smo bili tužni kada smo saznali da nam se neće pridružiti. Za mene lično, čudno je bilo da snimam Geordie Shore bez nje, jer je ona tu bila od samog početka. Uvek je teško kada neko ode, ali je za mene posebno bilo teško kada je ona otišla.

A kome si se najviše obradovao?

Svim momcima, naravno! Mi smo stvarno bliski, Scotty T, Aaron, Nathan i ja. Volim da partijam sa momcima, sa njima su stvari uvek uvrnute!

Šta mora da zna ili ima neki momak ako želi da se pridruži vašoj muškoj ekipi?

Mora da zna da se zaje**va i smeje jer to je sve što mi radimo po ceo dan. Mora i da bude trendi, da dobro izgleda, jer svi mi jurimo zgodne devojke, pa ne sme da zaostaje za nama.

Već pet godina deo si Geordie Shore ekipe? Šta ti je, za sve ovo vreme, bilo najveće iznenađenje?

Najčudnije je kada ljudi odu. Greg Lake je prvi otišao! Za mene je to verovatno bio najveći šok, jer je on u tom trenutku bio moj najbolji prijatelj i prva osoba koja je otišla iz Geordie Shorea. Sećam se da sam tada plakao zbog toga. Bio sam baš uznemiren.

Šta kažeš na priče koje Chantelle Connelly ovih dana prodaje medijima, o tome da je Geordie Shore prilično fake?

Ja ovo radim već pet godina i ako nešto mogu da vam garantujem, to je da Geordie Shore nije lažan. Da je nešto od toga nameštaljka, gluma ili slično, moralo bi da bude označeno na početku epizode. To su pravila televizije. Postoji mnogo emisija koje imaju takva obaveštenja i to je ok.

Znaš šta je u Geordiju „namešteno“? Recimo, kada nas vode negde kažu nam kakva je to vrsta izleta, da li ćemo imati tamo telefon i internet ili ne, takve stvari, da bismo znali šta da ponesemo, ako uopšte možemo nešto da ponesemo. Desi se ponekad i da kamera nešto ne zabeleži, kao npr. kad se vratimo iz kluba i probudimo se ujutru sa užasnim mamurlukom, razbijeni, pa krenemo da pričamo o tome šta se desilo. Ako kamera zbog tehničkih razloga slučajno nije uhvatila nešto, onda nas kasnije tokom dana, dok recimo doručkujemo, pitaju da još jednom sumiramo sve te događaje, ako ih se uopšte sećamo. (smeh) Ali niko ti ne kaže šta treba da radiš ili šta treba da kažeš. Ne bih ni radio Geordie Shore da je takva stvar u pitanju.

Da možeš da pozoveš neku poznatu ličnost u Geordie Shore na nekoliko dana, ko bi to bio?

Rihanna! Sa njom bi sve bilo ludo.

Sa kojom bi se Little Mix devojkom smuvao?

Uh, verovatno sa Perrie...

Ne misliš da bi se zamerio Zaynu, iako su oni davno raskinuli, čini se da je to još uvek vruća tema?

Ma kakvi. Uostalom, ni ne poznajem ga pa me baš briga šta on misli o tome.

Ako bi u filmu „Pedeset nijansi“ igrao glavnu ulogu, koga bi izabrao za partnerku?

To bi bila Cara Delevingne. Ili Jessica Alba!

MTV

A photo posted by gazgshore (@gazgshore) on Sep 9, 2016 at 6:47am PDT

Poznaješ li neku od njih?

Pričao sam sa Carom Delevingne pre neku godinu. Čini mi se da je ona prava Geordie Shore devojka!

Koja su tri glavna Geordie Shore sastojka za dobru žurku?

Društvo, lokacija i muzika!

Tri obavezna Geordie Shore sastojka za dobru vezu?

Iskrenost, poverenje i povezanost sa partnerkom.

A tri Geordie Shore sastojka za dobar seks?

Strast, vreme (neka duuugo traje) i pasoš! (smeh)

We do chill sometimes...

A photo posted by gazgshore (@gazgshore) on Nov 3, 2016 at 6:24am PDT

Izvor: MTV / Fotografije u tekstu: Getty Images

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Intervju

Petar Strugar: Razlika između "Malog Buda" i "Jeseni Samuraja" je 20kg

U intervjuu za MTV glumac Petar Strugar govori o svom novom filmu „Jesen samuraja“ koji se sprema da ovog oktobra osvoji domaće bioskope!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: