• Sada Top 10@10
  • Sledeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H Catfish: The Tv Show 6 Weekend

Vesti

James Corden je najbolja Lepotica na svetu (VIDEO) (YouTube Printscreen)
James Corden
Vesti

James Corden je najbolja Lepotica na svetu (VIDEO)

Objavljeno 16.03.2017. 17:45h Izvor slike: YouTube Printscreen
Izvini Emma, ali James nas je nasmejao i ulepšao nam dan!

Film „Lepotica i zver“ ovog četvrtka stiže u bioskope širom sveta, pa je britanski komičar James Corden odlučio da se našali sa ovom novom Disneyjevom adaptacijom.

U prevodu, vreme je za novu „Crosswalk: The Musical“ avanturu u okviru njegove Late Late Show emisije!

James je u pomoć pozvao glumce Josha Gada, Lukea Evansa i Dana Stevensa, koji igraju u filmu „Lepotica i zver“. Kako je Emma Watson bila opravdano odsutna, James je uskočio u kultnu žutu haljinu XXL veličine, kakvu i lepotica Belle nosi u filmu.

Za slučaj da ti nije dosta „Lepotice i zveri“, MTV za tebe ima specijalni poklon sa motivima iz filma! Brzo na naš Instagram profil da saznaš kako magični držač za sveće može da bude tvoj!

[ VREME JE ZA ??? ] MTV i @taramount.film za tebe imaju kul poklon iz filma @beautyandthebeast! ??? U pitanju je magični držač za sveće koji može da bude baš tvoj! Potrebno je da pratiš nekoliko sledećih koraka. Nemoj odmah da dramiš, nije ništa strašno. Naprotiv, zabavno je! ?? 1) Zaprati naš profil, ako već nisi. 2) U komentarima napiši jednu originalnu kletvu koju smisliš, kao i "recept" za njeno razrešenje. 3) Uz taj komentar, taguj i osobu sa kojom planiraš da gledaš ovaj film u bioskopu! ???? I da, sve to uradi do petka u podne! Imaš dovoljno vremena da pustiš svoje kreativne vijuge da se razigraju! ??? P.S. Svrati i na naš @#FB profil, i tamo te čekaju strava pokloni! ??? #MTV #MTVSrbija #BeautyAndTheBeast #giveaway #movies #gifts #taleasoldastime #candles #lepoticaizver #srbija #pokloni #poklanjamo #filmovi #filmskipokloni #bioskop #disney

A post shared by MTV Srbija (@mtv_srbija) on Mar 15, 2017 at 4:25am PDT

Izvor: MTV

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Šta može da ti upropasti fotku sa Edom Sheeranom?

Evo na primer ovo...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: