• Sada Geordie Shore 14 #1409
  • Sledeće 21.50H Geordie Shore 14 #1410
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H City Break Zagreb 102

Vesti

Justin Bieber bi mogao da završi u zatvoru (Getty Images)
Justin Bieber
Vesti

Justin Bieber bi mogao da završi u zatvoru

Objavljeno 22.12.2016. 12:40h Izvor slike: Getty Images
Ako se zatekne u Argentini, loše mu se piše...

Sećate li se kada je Justin Bieber navodno naredio obezbeđenju da prebiju fotografa. Sudeći po TMZ, "sudija u Buenos Airesu je doneo presudu protiv pop zvezde kada je u pitanju incident iz 2013. godine.

Izvorik kažu da će se Bieberovi advokati žaliti na presudu, nadajući se da će sud odbaciti slučaj kao publicistički potez sudije.

Ali ako se Justin pojavi u Argentini, mogao bi da bude uhapšen. Tonje inače zemlja Južne Amerike gde Justin ima najveću bazu fanova, ali bi trebalo da dobro razmisli da li će tamo na turneju.

S adruge strane Dail Mail javlja da je Bieber umešan u incident sa fotografom na Južnoj Floridi kada je naredio obezbeđenju da ga obori i uzme mu memorijsku karticu. Bieber je bio prinuđen da se privatno nagodi da bi izbegao nevolje sa zakonom.

via GIPHY

Izvor: gigwise.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Soul senzacija Michael Kiwanuka stiže na INmusic festival

Nezaustavljivo uspešan, mladi britanski kantautor kog upoređuju sa velikanima poput Marvina Gayea i Van Morrisona, nastupiće na World Stageu INmusic festivala #12 i publiku povesti na uzbudljivo i nezaboravno, soulom, rock'n'rollom i folkom ispunjeno putovanje!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: