• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #605
  • Još kasnije 17.10H Ridiculousness #915

Vesti

Kate Upton: 12 koraka do tela iz snova (Getty Images)
Kate Upton
Vesti

Kate Upton: 12 koraka do tela iz snova

Objavljeno 24.07.2016. 09:00h Izvor slike: Getty Images
Bez obzira na to da li smo li ili nismo zadovoljni svojim telom, svi bismo mogli da se ugledamo na Kate.

Kate je u svojih 24 godine postigla stvarima o kojima većina može samo da sanja. Ovu prelepu manekenku mogli smo da vidimo na naslovnicama brojnih modnih magazina poput Cosmopolitana, Voguea i Sports Illustrated. Ono što je izdvaja iz mora sličnih, visokih i tananih devojaka u modnoj industriji, jesu njene obline po kojima je uvek bila poznata. Ipak, pre osam meseci Kate se ozbiljno bacila na posao i započela potpuno novi režim ishrane i vežbe koji je dramatično uticao na njenu figuru. Ne brinite, njene obline i dalje su tu, ali manekenka sada izgleda mnogo čvršće, zdravije i svežije. Njen trener Ben Bruno za Cosmopolitan je progovorio o stvarima koje je Kate radila kako bi došla do tela kojim danas može da se pohvali.

1. Donela je odluku. Kada je Kate počela radi sa Brunom, ozbiljno je odlučila da dovede u formu - u najbolju formu svoga života. Čak i pre nego što se verila, Kate se "potpuno obvezala na to" i odlučila da da sve od sebe.

2. Trening snage čini najveći deo njenog fitnes programa. Pet dana nede, po otprilike sat vremena dnevno (katkada i po dva sata), Kate praktikuje kružni trening snage u kojem radi čitavo njeno telo. Prema Brunu, "Mnoge devojke se boje da rade trening snage jer se plaše da će postati nabijene, ali ako radite prave stvari i fokusirate se na prave vežbe, zapravo vam pomogne da se zategnete. Kate je zaista vidljivo zategla svoje telo i postala je snažnija."

Working off that #napavalley trip! ???#earningmywine @benbrunotraining

A video posted by Kate Upton (@kateupton) on May 31, 2016 at 1:13pm PDT

3. Bez zasebnog kardia. Bruno je, umesto da gnjavi Kate dosadnim trčanjem po traci, kardio uključio u njen kružni trening. Još jednom ćemo ponoviti - Bruno veruje kako je trening snage ključ forme koju Kate želi.

4. Ishrana igra jednako veliku ulogu kao i vežbanje. Kada je reč o mršavljenju, Bruno veruje kako je "ishrana više od polovine bitke. Ona se posvetila i treningu i pravilnoj ishrani od samoga početka, i zato vidi tako sjajne rezultate." Kate se, naime, prema svemu tome ne odnosi kao prema jednoj od onih kratkoročnih dijeta, već prema trajnoj, ozbiljnoj promeni načina života.

Kate Upton Getty Images

Foto: Getty Images

5. Jede mnogo proteina. Bruno tvrdi kako je veoma važno uneti dovoljno proteina, a Kate prati njegov savet jedući posne proteine za svaki obrok. Naravno, kombinuje ih sa svojom omiljenom hranom, poput salate s mnogo raznolikog povrća.

6. Izbegava šećere i prerađenu hranu. Otkako radi s Burnom, Kate je gotovo u potpunosti izbacila šećere i prerađenu hranu (naravno, kocka čokolade tu i tamo se podrazumeva). "To je ključ", kaže Bruno. "Ako smanjite šećer i oobrađenu hranu, to će rešiti veći deo problema."

Kate Upton Getty Images

Foto: Getty Images

7. Konstantno napreduje. "Jedan od brojnih principa mog programa je ono što zovem progresivnim preopterećenjem", rekao je Bruno. "To je luksuzniji način da kažem kako treba da pokušate da poboljšate svoje vežbanje na neki način, bilo to povećanjem težine tegova, više ponavljanja, ili težim vežbama." Pre osam meseci, Kate je u mrtvom dizanju jedva mogla da podigne teg od 9 kilograma, a sada diže 90 kilograma.

Eating a donut while working out... I'm playing for the tie #donuts #balance ????

A video posted by Kate Upton (@kateupton) on Apr 22, 2016 at 11:05am PDT

8. Motiviše samu sebe. "Pojednostavljuje mi taj deo", ispričao je Bruno. "Ima dobar stav prema vežbanju. Nije plačljivica. Stvarno je uzbuđena i energična u teretani."

#mondaystruggle #mondaymotivation

A photo posted by Kate Upton (@kateupton) on Feb 22, 2016 at 8:09am PST

9. Takmiči se sa Chelsea Handler. Još jedna Brunova klijentkinja je i Chelsea Handler sa kojom se Kate konstantno "takmiči". Jedna drugu motivišu da budu bolje.

10. Vežba sa svojim psom. Njen pas Harley je uvek s njom. Verovali ili ne, vodi ga čak i u teretanu. Katkada Kate ujutro vežba s Brunom, a popodne pešači nekoliko kilometara s Harleyem.

Harley takes LaLa

A photo posted by Kate Upton (@kateupton) on Dec 3, 2015 at 5:49pm PST

11. Povremeno udovolji sama sebi. Kate voli vino i ponekad voli da popije po čašicu. "Ne želim da se oseća kao da joj je ova dijeta nepodnošljiva", kaže Bruno. "Ne postoji određeni dan za varanje ili nešto poput toga, ali može da se počasti tu i tamo."

#purpleteeth #cantstopwontstop #brandvineyard #nofilter

A photo posted by Kate Upton (@kateupton) on Nov 6, 2015 at 12:28pm PST

12. Nema čudotvornog napitka, leka ili rešenja. Čak i nakon osam meseci, Kate i dalje veoma naporno trenira - i ne planira da prestane. "Ne verujem u postojanje nekih tajni. Iskreno mislim da je većina tih stvari glupost", priznao je Bruno. "Sve se svodi na dobar, temeljan program treninga koji se radi konzistentno i uz napor. Vežbala je pet dana tnedeljno osam meseci. To je mnogo treninga. Od treninga do treninga, nikada nećete videti ogromnu promenu. Ali ako ste dosledni u tome... neverovatno je šta se može dogoditi u osam meseci. To je prava čarolija."

Kate Upton Getty Images

Foto: Getty Images

Kate, šta drugo da ti kažemo osim... vauu! Svaka čast!

Izvor: HarpersBazaar

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Pet godina od smrti Amy Winehouse

„Ja nisam rođena da budem zvezda. Ja sam rođena pevačica“, izjavila je Amy u intervjuu za britanski The Telegraph, koji je, ispostaviće se, ujedno bio i njen poslednji intervju.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: