• Sada Music Non Stop
  • Sledeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

Vesti

Katy Perry
Vesti

Katy Perry se vraća korenima na sledećem albumu

Objavljeno 02.03.2012. 09:00h
Pevačica govori o pripremama za novi album.

Prošireno izdanje, njenog hit album "Teenage Dream: The Complete Confection" će se pojaviti u prodaji 13. marta, čime je ovaj album produžio svoj vek trajanja koji je započet u avgustu 2010. Na ovom izdanju pojaviće se i pesme "Part of Me", koju je Katy premijerno izvela na dodeli Grammy nagrada, "Just Enough" i za sada neimenovana pesma, koju je Katy upravo završila. 

Deluje kao da priča vezana za "Teenage Dream" nikada neće prestati, kaže pevačica. "Naravno da ću uskoro zatvoriti ovo poglavlje… spremna sam za novi album i novi umetnički pristup, ali morala sam da napravim prošireno izdanje zbog najvećih fanova. A napisala sam više pesma od 12 koje su se pojavile na albumu, tako da je ovo prilika da ih uključim na prošireno izdanje."

Što se tiče novog materijala, Katy želi da se odmakne od futurističkog, zašećerenog popa, koji je dominirao na albumu "Teenage Dream". "Mislim da ću se vratiti korenima, a ja sam oduvek pisala pesme samo na gitari. Ne tvrdim da će cela ploča biti takva, ali želim da se vratim onome što znam. Previše često sam menjala boju kose," izjavila je pevačica. 

Izvor: MTV.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Preminuo Davy Jones (The Monkees)

Pevač i najmlađi član američkih pop legendi The Monkees preminuo je 29. februara.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: