• Sada Music Non Stop
  • Sledeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

Vesti

Vesti

Katy Perry - trostruki broj jedan

Objavljeno 03.09.2010. 09:15h
A možda i četvorostruki ili petostruki, ako se do kraja ove nedelje probije i na prvo mesto britanskih top lista...

Katy Perry je i zvanično "trostruki šampion" za ovu nedelju - na tri različite liste je na prvim mestima. Njen drugi album "Teenage Dream" je na prvom mestu američke Digital Song Chart download liste, sa skoro 260 000 downloada, a takođe je na oba prva mesta iTunes liste (singlovi i albumi). I ako to nije bilo dovoljno, za svaki slučaj je debitovala na prvom mestu Billboard liste albuma, sa 192 000 prodatih kopija novog albuma (prema podacima agencije Nielsen SoundScan).

Kako piše magazin Billboard, Perry je postavila i još jedan rekord - ona je izvođačica koja je prodala najviše singlova pre nego što je album kojem prišadaju zvanično pušten na tržište - iz Nielsen SoundScan kažu da je pred objavjivanje prodato 4,4 miliona singlova, i dodatnih 445 000 ove nedelje, po objavljivanju "Teenage Dream".

A ako i sve ovo nije bilo dovoljno, britanski New Musical Express kaže da "midweek update" iz Official Charts Company pokazuje da je Katy na najboljem putu da završi ovu nedelju na vrhu kako oficijelne liste albuma, tako i oficijelne liste singlova...

Izvor: billboard.com, NME.com

Komentari

Filip_
Filip_
03.09.2010 18:15
Sledece nedelje ce prva i na listi albuman BBC Radio Chart-a,ako cemo vjerovati Chart Upade-u,a mozda ce odma' 1. i na listu singlova s obzirom da u zadnje vrijeme i ne pogadjaju bas,a i ne vjerujem da ce Olly Murs pored nje moci biti prvi,s obzirom da je TD veliki hit.
ShokingKoment
ShokingKoment
03.09.2010 14:21
Katy napred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^^
Mima_93
Mima_93
03.09.2010 09:39
^^ Obozavam je....
´Teenage Dream´ je pun pogodak. :D

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Nova kompilacija za The Stone Roses

Posle svega dva albuma i do sada čak šest zvaničnih "best of" kompilacijskih izdanja, The Stone Roses su objavili i sedmo, pod nazivom "Collection".

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: