• Sada Music Non Stop
  • Sledeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

Vesti

Kendall Jenner opet na udaru kritika (Getty Images)
Kendall Jenner
Vesti

Kendall Jenner opet na udaru kritika

Objavljeno 05.05.2017. 15:05h Izvor slike: Getty Images
Pored prelepe i poznate Priyanke Chopra, Aishwarya Rai i Deva Patela, Vogue India se odlučio da na naslovnoj strani stavi Kendall  Jenner.

Kritičari su odmah osuli paljbu na časopis i izrazili svoje nezadovoljstvo što  su urednici izabrali devojku koja ne pripada njihovoj kulturi da krasi jubilarno izdanje časopisa. Naime, Vogue India je tako proslavio deset godina od izlaska prvog broja.

Bilo ko od gore navedenih lica je moglo savršeno da predstavi svoju zemlju, a urednici su se umesto njih odlučili za ultra poznatu manekenku.

Najveći broj kritika odnosi se na urednike koji umesto da neguju egzotičnu i jedinstvenu lepotu Indije, ovim putem veličaju lepotu zapanjaka.

Vogue India je svoj deo posla ispoštovao tako što se na slikanju Kendall pridružila bolivudska zvezda Sushant Singh Rajput.

Nije neubičajena praksa da internacionalni magazini koriste na naslovnici ličnosti koje nemaju mnogo veze sa njihovom zemljiom ili kulturom. Tako se Gigi Hadid našla na naslovnoj strani Vogue China u martu, što modeli smatraju velikom počasti i raduje ih što ljudi cene njihov rad i pojavu.

Izvor: Huffington  post

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

EXIT fanovima daje priliku da svaku petu ulaznicu dobiju na poklon!

Prodaja ulaznica za ovogodišnji EXIT već je premašila brojku iz ovog istog perioda prošle, rekordne godine, a već danas počinje omiljena "4+1” akcija fanova EXIT festivala.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: