• Sada Ridiculousness #907
  • Sledeće 15.20H 3 From 1
  • Kasnije 15.30H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 16.20H 3 From 1

Vesti

Ko je gologuzi momak koji je ukrao evrovizijski šou? (Getty Images)
Eurovision Song Contest
Vesti

Ko je gologuzi momak koji je ukrao evrovizijski šou?

Objavljeno 14.05.2017. 15:55h Izvor slike: Getty Images
Njegova gola guza sinoć je na tren je zasenila prvu, istorijsku pobedu Portugalije na takmičenju za Pesmu Evrovizije.

Ogrnut samo australijskom zastavom, Vitalii Sediuk istrčao je gologuz na evrovizijsku binu tokom finalne večeri ovog takmičenja koja je održana u subotu u Kijevu.

Vitalii je dvadesetosmogodišnji Ukrajinac koji je poznat po šalama koje zbija na račun poznatih ličnosti. Na događaje uglavnom dolazi zahvaljujući lažnim novinarskim akreditacijama, a omiljeno mesto za podvale, ispale i napade mu je crveni tepih.

Ukoliko ste mislili da je on samo ukrajinska faca, grdno se varate! Na njegovoj listi „saradnika“ (da ih tako nazovemo) nalaze se  Kim Kardashian, Will Smith, Adele, Brad Pitt, Madonna i Gigi Hadid.

Foto: Getty Images

Gigi je upravo bila njegova poslednja žrtva, ne računajući fanove Evrovizije, kada ju je podigao u naručje nakon modne revije u Milanu. Srećom, tu je bio njen hrabri spasilac, princ Zayn Malik, koji ju je zaštitio. Naravno, ni jedno ni drugo nisu znali da je u pitanju profesionalne prankster.

Svetske medije osvojio je i 2012. godine kada je Willa Smitha poljubio u obraze na premijeri filma „Men In Black 3“, nakon što ga je slavni glumac ošamario. Godinu dana kasnije, popeo se na binu tokom dodele Grammy nagrada da bi brže-bolje umesto Adele zgrabio jedno od silnih priznanja koje je osvojila te večeri. Napao jei lepotana Brada Pitta 2014. godine na premijeri filma „Grdana“, kada je navodno želeo da zaroni svoju glavu u Bradovo međunožje. Eh te puste želje...

Izvor: NME

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Top 9: Genijalni glumci u potpuno promašenim ulogama

Većini glumaca odgovara određena vrsta uloga i, bez obzira na talent, ne može svako da glumi baš sve.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: