• Sada Music Non Stop
  • Sledeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

Vesti

Vesti

Lady Gaga - 300,000 funti na klavir Elton John-a

Objavljeno 04.02.2010. 12:45h
Reč je o klaviru koji su zajedno svirali prilikom nedavnog nastupa na dodeli Grammy nagrada.

Lady Gaga očajnički želi da kupi taj instrument, koji je dizajnirao kontraverzni kanadsk umetnik Terence Koh. Na tom klviru Lady Gaga i Eltpn John su otvorili ceremoniju dodele Grammy nagrada zajedničkim izvodjenjem njenih pesama ćPoker Face’ i 'Speechless’, i Eltonove 'Your Song’.

"Terencova umetnost je kontraverzna i uključuje puno elemenata koji se Gagi sviđaju: seks, pank i gay kultura. Crni klavir iz kojeg se pružaju ruke je predivan i nije ni čudo da ga želi jer je na njemu odsvirala jednu od najboljih izvodjenja u karijeri", rekao je jedan upućen izvor.

Lady Gaga je rekla da je za nju duet sa Eltonom ispunjenje snova i da pre nastupa nije mogla da kontroliše svoje emocije. "Upropastila sam šminku pre nastupa.. plakala sam od sreće." reklaje 23-godišnja pop zvezda.

Cena klavira je 300,000 funti i Gaga će bez problema sakupiti potreban novac jer joj trenutno jako dobro ide. Navodno je platila 30 hiljada funti za ekskluzivni DJ set u jednom prestižnom londonskom klubu Maya u januaru. Nedelju dana nakon toga uspela je da prikupi pola miliona dolara u donacijama za pomoć Haitiju nastupom u New York-u.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Superbutt, Decontrolled & Trigger - Livingroom, SKC

U subotu, 6. februara u 21:00, grupa Superbutt iz Mađarske održaće koncert u Livingroom-u. Zajedno sa njima nastupiće i bendovi Decontrolled i Trigger iz Beograda.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: