• Sada Jukebox
  • Sledeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Domacica
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

Vesti

Vesti

Lady Gaga izgubila svest, otkazan koncert u Indijani

Objavljeno 16.01.2010. 01:45h
Lady Gaga je bila primorana da otkaže koncert na Purdue univeritetu u Indijani, pošto je na trenutak izgubila svest i bila joj je ukazana hitna medicinska pomoć...

Pevačica je na svom Twitteru objavila da je morala da otkaže ovaj koncert, jer je neposredno pred izlazak na binu na kratko izgubila svest, a hitna pomoć je ustanovila da je Gaga imala srčanu aritmiju, kao i da je premorena i dehidrirana.

"Plakala sam satima, osećala sam se kao da sam noćas izneverila svoje fanove." - piše Gaga. "Otprilike sat pre početka koncerta počela sam da osećam vrtoglavicu i da imam probleme sa disanjem. Hitna pomoć je došla da me pregleda, i rekli su da imam nepravilni srčani ritam, i da je to rezultat premora i dehidracije. Toliko mi je žao da ne mogu da se dovoljno izvinim svima. Iz svlačionice sam mogla da čujem fanove kako me dozivaju, preklinjala sam (organizaciju) da me puste na binu. Ali moja bina ima komplikovane mehaničke elemente, i svi su se brinuli da ću u toku dvosatnog nastupa biti u opasnosti, jer sam se ranije već onesvestila. Osećam se strašno. Nastupala sam pod gripom, prehladom... Nikada ne bih otkazala koncert zato što se eto trenutno ne osećam prijatno. Nadam se da možete da mi oprostite. Volim svoja mala čudovišta više od bilo čega, vi ste meni sve. Nadoknadiću vam ovaj nastup 26. januara."

Izvor: NME.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Novi album za Wu-Tang Clan

U pitanju je kompilacija prethodno neobjavljenih pesama, pod nazivom 'Return Of The Wu And Friends'.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: