• Sada Just Tattoo Of Us #106
  • Sledeće 22.00H 3 From 1
  • Kasnije 22.10H Party Zone

Vesti

Vesti

Lady Gaga izvela tri pesme za kraj "SNL" sezone...

Objavljeno 23.05.2011. 12:00h
...a u finalu popularnog 'Saturday Night Live' serijala u čuvenim "skečevima" sa Gagom nastupili i Justin Timberlake i Andy Samberg.

Popularna emisija Saturday Night Live je emitovala i finalnu epizodu u ovoj sezoni, koju je definitivno obeležila Lady Gaga - pevačica je izvela uživo čak tri nova singla, a učestvovala je i u čuvenim SNL "skečevima" u kojima tradicionalno učestvuje i novi host ove sezone serijala, Justin Timberlake. Gaga se ponovo "izlegla iz jajeta" i predstavila nešto drugačiju koreografiju u toku izvođenje pesme "Born This Way", koje možete da pogledate ovde, a pogledajte i kako izgleda "medley", odnosno "spojeno" izvođenje pesama "The Edge of Glory" i "Judas".

Izvođenje "muzičkog skeča" pod nazivom "Threesome" u kojem učestvuju Justin Timberlake, Andy Samberg i Lady Gaga možete da pogledate ovde, skeč "Liquorville" sa Gagom i Timberlakeom pogledajte ovde, a ostale inserte iz emisije potražite na sajtu theaudioperv.com.

Izvor: Billboard.com

 

Komentari

RiRi_fan_93
RiRi_fan_93
23.05.2011 12:09
Super su nastupi, a skečevi su smešni! :DDD

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Dodeljene Billboard Music Awards

Tuča jastucima na bini, Eminem i Bieber odneli najviše nagrada, najbolji bend Black Eyed Peas - održane Billboard muzičke nagrade…

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: