• Sada Just Tattoo Of Us #106
  • Sledeće 22.00H 3 From 1
  • Kasnije 22.10H Party Zone

Vesti

Lady Gaga
Vesti

Lady Gaga najavljuje "rekordnu dvogodišnju turneju"?

Objavljeno 05.12.2011. 10:00h
Britanski tabloid lansirao informaciju da pevačica priprema turneju sa neverovatnih 450 koncerata...

Kako prenosi New Musical Express, britanski tabloid The Sun je, od čuvenog "neidentifikovanog izvora bliskoj pevačici", saznao da Lady Gaga navodno priprema saopštenje u kojem će najaviti "rekordnu dvogodišnju turneju" koja će početi sledeće godine, i na kojoj će nastupiti na čak "450 koncerata" širom sveta. Da cela stvar bude još "luđa", ovaj "neidentifikovani izvor" izgleda da zna čak i o čemu pevačica sanja - u tekstu se navodi izjava koja kaže:

"Kao što je to uvek i slučaj sa Gagom, ova ideja joj je došla u snu. Ona sada ima za cilj da nastupi na 450 koncerata. To zaista do sada niko nije uradio, ali ona smatra da to nije nikakav razlog da se tako nešto ne pokuša."

Od Gage se i očekuje najava turneje - posle prethodnog albuma "The Fame" i pratećeg izdanja "The Fame Monster" je lansirala svetsku "Monster Ball" turneju, dok je od objavljivanja aktuelnog "Born This Way" albuma u Evropi nastupila samo nekoliko puta - ali, da li će planovi biti ambiciozni onoliko koliko "neidentifikovani izvor" navodi ostaje da se vidi kada dođe i zvanično saopštenje povodom nove turneje, na koje se verovatno neće još dugo čekati.

Britanski MTV smatra da bi najava nove turneje lako mogla da se desi tačno na novogodišnju noć,  i da će doći ili preko Gagine Twitter stranice, ili će biti objavljena uživo na njenom novogodišnjem nastupu  - u okviru događaja Dick Clark's New Year's Rockin' Eve with Ryan Seacrest 2012, na bini postavljenoj na njujorški Times Square će se, pored nje, pojaviti i Justin Bieber, Pitbull, Hot Chelle Rae i One Republic.

Izvor: NME.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

"Roman In Moscow" - nova pesma Nicki Minaj…

...kojom se najavljuje album "Pink Friday: Roman Reloaded" koji stiže u februaru sledeće godine.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: