• Sada Just Tattoo Of Us #106
  • Sledeće 22.00H 3 From 1
  • Kasnije 22.10H Party Zone

Vesti

Vesti

Lady Gaga u duetu sa Boy Georgeom

Objavljeno 09.01.2010. 09:10h
"Oduvek sam bila njegov najveći fan, a sada imam prilike da nastupim uživo i pevam zajedno sa njim." izjavila je Lady Gaga.

Ako ste mislili da će makar jedan dan proći bez vesti o Lady Gagi - prevarili ste se: sada saznajemo da će u februaru Lady i Boy nastupiti zajedno u londonskoj O2 Areni.

Pevačica je otkrila da se u školi oblačila kao Boy George: "U srednjoj školi sam htela da budem kao Boy George. Osećala sam se kao čudakinja, a sada se trudim da kreiram okruženje u kojem će se moji obožavaoci osećati prijatno." - kaže Gaga.

Ponuda da se uradi live duet je ovih dana retka dobra vest za Boy Georgea, koji je na uslovnoj slobodi od maja prošle godine, posle zatvorske kazne na koju je osuđen zbog prethodnih problema sa zakonom - nedavno, sud je odbio njegov zahtev da mu se dozvoli da učestvuje u sledećem serijalu "Celebrity Big Brother"...

Izvor: nydailynews.com

Komentari

dzeko
dzeko
05.05.2010 16:23
ma kraljica

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Free video za Elvisov 75. rođendan

'Lightspeed Champion' je rešio da obeleži datum koji bi bio 75. Elvisov rođendan objavljivanjem obrade njegovog hita '(You're The) Devil In Disguise'...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: