• Sada Just Tattoo Of Us #106
  • Sledeće 22.00H 3 From 1
  • Kasnije 22.10H Party Zone

Vesti

Vesti

Lady Google: Gaga pred milionskim ugovorom?

Objavljeno 26.05.2011. 18:20h
Kako piše magazin Billboard, pevačica možda dobija ugovor od 10 miliona dolara za promociju novih proizvoda internet giganta…

Pre neki dan je lansirana reklama za novi "mrežni" operativni sistem Gogle Chrome koji je predstavila Lady Gaga. Pre nekog vremena, pevačica je uradila i jedan u seriji popularnih Google intervjua u okviru kampanje "Google Goes Gaga", a sada magazin Billboard.biz piše o mogućem zvaničnom ugovoru između ovog internet giganta i pop zvezde. Navodi se da bi Gaga bila "lice" kampanje za novu liniju Google Chrome proizvoda, odnosno sasvim novog koncepta laptop kompjutera, koja će biti lansirana 15. juna, kao i da bi za taj ugovor, po navodima magazina The Wrap, dobila honorar od 10 miliona dolara.

Kako kažu analitičari "poslovne sekcije" magazina Billboard, sajta billboard.biz, moguće je i da su u pitanju samo inicijalni razgovori i planovi koji se neće realizovati - navodno je svojevremeno najavljivano i lansiranje novog muzičkog servisa kompanije Google na dan izlaska albuma "Born This Way", pa se ispostavilo da su ipak u pitanju bile samo spekulacije.

Izvor: billboard.biz

 

 

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Alex Turner (Arctic Monkeys) - Unplugged

Na kanadskom radiju pevač izvodio pesme sa novog Arctic Monkeys albuma uz akustičnu gitaru...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: