• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 02.40H Music Non Stop
  • Kasnije 06.10H Morning Mix
  • Još kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now

Vesti / Ljubav i seks

5 jasnih znakova da on nije onaj pravi (iStock Photo)
ljubav
Ljubav i seks

5 jasnih znakova da on nije onaj pravi

Objavljeno 15.05.2017. 10:00h Izvor slike: iStock Photo
Kao da pronalaženje onog pravog nije dovoljno teško samo po sebi...

Stvarno, jedva si pronašla i toga-nekoga, a mi ti sada govorimo kako on možda nije prava osoba za tebe. Znamo, to je poslednje čime želiš da se baviš, ali čim si otvorila ovaj članak, znači da si već razmišljala o tome. Nastavi da čitaš i zaključi sama, ovih pet jasnih i jednostavnih znakova daće ti odgovor na pitanje da li je on "onaj krivi".

1. Upoređuješ ga sa svojim bivšim. Ne bi ni trebalo da ulaziš u novu vezu ako nisi potpuno raščistila sve sa prošlom. Ako upoređuješ svog aktuelnog partnera sa svojim bivšim, nisi sa pravom osobom. I ne samo to, ovo bi mogao da bude znak da još nisi prebolela svoju staru ljubav.

2. Imaš dugačku listu stvari koje želiš da "popraviš" na njemu. Želiš li da provedeš ostatak života s njim čak i ako se nikada ne promeni? Smatraš li da je dovoljno dobar baš ovakav kakav jeste? Ako su odgovori na ova pitanja "ne", on nije onaj pravi. Razmisli o tome da prestaneš da tražiš muškarce koje želiš da "popraviš".

3. Ne budi u tebi želju da i sama budeš bolja. Ako smatraš da su "popravke" potrebne samo njemu, možda on nije za tebe. Prava osoba će u tebi probuditi želju da i sama budeš najbolja verzija sebe - zbog oboje.

4. Tvoji prijatelji i porodica ga ne vole. Ne, ne treba baš svačije mišljenje da uzimaš k srcu, ali ako gotovo svi koji su ti bliski i koji te poznaju o njemu misle loše - velika je vjerovatnoća da nisi s pravom osobom.

5. Ideja o zajedničkoj budućnosti te ne raduje niti brine. Smatraš da ćeš biti ok, s njim ili bez njega. Tačno, svako je kovač svoje sreće, ali to ne znači kako tebi najbliža osoba na to ne bi trebalo da ima baš nikakav uticaj. Ako te ideja o zajedničkoj budućnosti ostavlja ravnodušnom, učini sebi uslugu, pusti ga da ode.

Izvor: Thought Catalog

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Ljubav i seks

O ovome mašta baš svaka druga devojka?

Kako znamo? Pa bacili smo pokled na rezultate nove studije...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: