• Sada Alternative Nation
  • Sledeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

Vesti / Ljubav i seks

5 znakova da te dečko koristi samo za seks (iStock Photo)
Ljubav i seks

5 znakova da te dečko koristi samo za seks

Objavljeno 15.04.2017. 14:40h Izvor slike: iStock Photo
Dečko upozna devojku. Ima seks sa njom. A devojka se pita da li je koristi samo za seks?

Uz sve aplikacije za poznavanje, praćenje i sve te komplikovane scenarije kojin se dešavaju u modernoj kulturi, stvari postaju zbunjujuće kada se radi o seksu i vezama.

A ništa nije gore od toga kada se devojka zaljubi u dečka koji je zainteresovan da provodi vreme sa njom samo među čaršafima.

Hajde da ih raskrinkamo!

1. Uvek idete u kafiće.

Ako je mladić zainteresovan za malo više od spavanja sa tobom, onda će želeti da provodi vreme sa tobom upoznajući te. Iako izlazak na pivo i roze može biti veoma zabavan, ako je to jedino što radite smatraj to crvenom lampicom.

Pića su sjajna stvar za prvi sastanak jer se minimalno ulaže u vreme i novac. Dečko koji iskreno želi da te upozna i van spavaće sobe ponosno će smisliti drugačije aktivnosti koje možete da radite.

Jedna od radosti veze je to što iskusite nove i uzbudljive stvari zajedno, a to može biti novi restoran, izložba u muzeju ili istraživanje pijace!

via GIPHY

via GIPHY

Izlazak na piće je zabavan s vremena na vreme, ali pića su obeležje momaka koji žele seks.

2. Niste povezani na društvenim mrežama.

Ako izlazite sa momkom više od tri meseca ttrebalo bi da ste već prijatelji na Facebooku, da se pratite na Instagramu ili bar na nekoj društvenoj mreži.

via GIPHY

A ako on drži u tajnosti svoje profile, onda imaš svako pravo da sumnjaš. Možda kaže da nema profil na Facebooku a zapravo ima porodicu u drugom gradu!

Dakle, ako dečko nema društvene mreže, nešto sigurno krije.

3. Upoznali ste se na Tinderu.

Iako na Tinderu sigurno ima i dobrih momaka, ogromna većina je onih koji žele samo seks. Jer, prvobitni cilj Tindera bio je baš da se nađe neko za seks.

Tinder je kao McDonalds. Odmah dobiješ super osećaj od svih tih atraktivnih momaka zainteresovanih za tebe, ali na kraju ne dobiješ najkvalitetnije meso.

via GIPHY

4. Često nije u gradu.

Ako je dečko stalno van grada, posećuje porodicu ili putuje zbog posla, onda je to gomila crvenih lampica. Postoje iskreni momci koji su zauzeti, ali ako nikada nije dostupan onda nije spreman za vezu i verovatno samo uživa u spavaćoj sobi sa tobom. 

5. Ne traži ništa ozbiljno.

Ovo ubija. Ako ovo kaže pošto ste spavali, vreme je da ponovo proceniš svoj odnos sa njim. Kada muškaraca kaže šta želi slušaj ga. Zaslužuješ da budeš sa dečkom koji želi da ti bude dečko.

Najvažnije je da ovo nema nikakve veze sa tim da li je devojka objektivno lepa i ima sjajan smisao za humor i divnu ličnost. Ako muškarac nije spreman da se obaveže i uloži vreme i energiju koja je potrebna za vezu, onda nije važno ni to što si najneverovatnija žena na svetu - NEĆE USPETI.

Izvor: elitedaily.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Ljubav i seks

Zašto je špijuniranje bivših na društvenim mrežama najbolja terapija?

To što ne znaš šta će bivši/bivša da uradi nakon raskida često je veliki izvor zabluda i laži koje sebi govoriš.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: