• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 02.40H Music Non Stop
  • Kasnije 06.10H Morning Mix
  • Još kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now

Vesti / Ljubav i seks

Kako da imate najbolji seks u javnosti (iStock Photo)
Ljubav i seks
Ljubav i seks

Kako da imate najbolji seks u javnosti

Objavljeno 09.05.2017. 12:25h Izvor slike: iStock Photo
Imati seks u javnosti za mnoge parove je veliki izazov i često neostvarena fantazija jer postoji rizik od toga da budete uhvaćeni na delu.

Upravo taj osećaj i rizik od toga da u svakom momentu može neko da naiđe i vidi vas čini seks u javnosti još uzbudljivijim. Ali nije tek tako lako skinuti se i uraditi to u javnosti. Postoji mnogo toga što trebate da znate pre nego se upustite u ovu avanturu.

Dobra stvar je u tome što je seks u javnosti dozvoljen sve dok vas neko ne vidi i dok to ne radite u parku ili javnom toaletu. Nađite neko zabačeno i pusto mesto i prepustite se uživanju.

seks sex

Takvo mesto može biti vaše dvorište, neki šumarak noću ili terasa vašeg stana ili hotela. Ako se bojite da će vas neko videti, nađite neki zaklon i ne brinite da će vas neko videti.

Seks na haubi automobila može biti veoma stimulativan i zanimljiv ako to do sada niste radili. Idealan je kada želite da malo začinite odlazak u prirodu.

Rizik od otkrivanja ubrzava puls i podiže nivo adrenalina kada mislite da neko dolazi. Svako ko je imao seks u javnosti zna kako uzbuđujuće ovo može biti. Bitno je da na sebi zadržite što više odeće možete kako biste bili spremni da se sakrijete i pokrijete ako neko ipak naiđe.

couple, sex, par, seks, iStock Photo

Najbolja poza za seks u javnosti je u stojećem položaju jer tako možete lako da prekinete odnos i pobegnete ako neko naiđe.

Izvor: Cosmopolitan

Foto u tekstu: iStock

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Ljubav i seks

Budi kraljica plaže uz ovih 9 trikova

Letovanje je bukirano, a ti nisi spremna za bikini sezonu? Nemoj da paničiš...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: