• Sada Alternative Nation
  • Sledeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

Vesti / Ljubav i seks

O čemu on razmišlja dok si ti gore? (iStock Photo)
Ljubav i seks

O čemu on razmišlja dok si ti gore?

Objavljeno 15.04.2017. 16:55h Izvor slike: iStock Photo
Jesi li ikada "zajašila" svog dragog samo da bi uočila kako je on neobično zamišljen i odsutan, dok ti obavljaš većinu posla? Bez brige! 

Ovakva poza od njega zahteva najmanje truda i dopušta mu da odluta u svoje misli, pa nije ni čudno da većini muškaraca spada u omiljene. Ali, o čemu tvoj partner zapravo razmišlja dok skakućeš po njemu?

via GIPHY

Konačno, predah. Muškarci često iniciraju ovu pozu jer im je, jednostavno, potreban odmor. Takođe, velika je mogućnost da oseća kako ga samo sekunda deli od "velikog finala", a ovako može da se sabere i skupi snage za još. Drugim rečima, ako primetiš da tvoj dragi ostaje bez daha, preuzmi inicijativu - biće ti zahvalan, a i tebi će se isplatiti.

GRUDI!!! Ni jedna druga poza ne pruža mu ovako dobar pogled na jedan od njegovih omiljenih delova tvog tela.

Šta da radim s rukama? Da, verovala ili ne, momci u ovoj pozi često ne znaju gde bi smestili ruke, možda i zbog toga što su mogućnosti gotovo neograničene. Može da te, recimo, uhvati za guzu, igra se tvojim klitorisom, mrsi ti kosu, privuče lice kako biste se ljubili, uhvati te za ruke...

Mogao bih ovako danima. Lenji seks - najbolji seks. Hajde, svi znamo da je to istina!

Samo nemoj da slomiješ. Zvuči kao totalni turn off ali pomisao da bi se nešto loše moglo da se dogodi prolazi mu kroz glavu uvek kada si na njemu. Samo jedan pogrešan pokret i videće sve zvijezde. (Ako sada osećaš potrebu da u Google ukucaš "lom penisa", nemoj. Veruj nam.)

Uh, kada bih barem imao kameru. Iako se iz ženske perspektive možda ne čini kako ovaj položaj laska tvom telu, on se ne bi složio. Ako se pitaš zašto zuri u tebe tim tupim, telećim pogledom, velika je verovatnoća da samo želi da upamti kako izgledaš dok se tako zanosno nadvijaš nad njim. Znaš, zlu ne trebalo.

Ok, sad opet malo ja... Sve je individualno, ali većina osoba tokom seksa promeni nekoliko poza. Iako on voli kada si na njemu, ako osetiš da je vreme za promenu, neće se buniti. Samo mu pokaži šta želiš.

via GIPHY

Izvor: Women's Health

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Ljubav i seks

5 znakova da te dečko koristi samo za seks

Dečko upozna devojku. Ima seks sa njom. A devojka se pita da li je koristi samo za seks?

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: