• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 02.40H Music Non Stop
  • Kasnije 06.10H Morning Mix
  • Još kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now

Vesti / Ljubav i seks

O ovome mašta baš svaka druga devojka? (iStock Photo)
Ljubav i seks
Ljubav i seks

O ovome mašta baš svaka druga devojka?

Objavljeno 14.05.2017. 14:25h Izvor slike: iStock Photo
Kako znamo? Pa bacili smo pokled na rezultate nove studije...

Američki časopisi Men's Health i Women's Health udružili su snage u novom istraživanju koje je obuhvatilo 1400 heteroseksualnih parova.

Istraživanje je za cilj imalo razotkrivanje stvari zbog kojih se parovi najčešće svađaju i dalo je neke prilično zanimljive podatke.

Ono što je nama zapalo za oko je to da čak 53% devojaka mašta o tome da raskine vezu sa svojim momkom/verenikom/suprugom! S druge strane, o tome mašta skoro 10% manje muškaraca!

„Ove brojke ne govore nam da su muškarci srećniji u braku“, tvrdi Laura Doyle, autorka knjige „First, Kill All the Marriage Counselors“. „Brojke nam govore da su žene češće spremne da preduzmu nešto ako se osete nesrećno u vezi.“

Prema njenim rečima, žene svoju vezu preispituju i ocenjuju svakodnevno, da bi na kraju odlučile da preseku ukoliko se trud već neko vreme ne isplaćuje. S druge strane, muškarci se usredsređuju na jedan ključni momenat nakon kojeg stvari kreću nizbrdo.

Ona savetuje da partneri treba da budu vrlo jasni i izričiti u tome šta im u vezi treba, a šta im smeta, kako bi druga strana mogla da zna na čemu je i proceni da li to može da ispuni ili ne.

Izvor: Men’s Health

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Ljubav i seks

20 znakova da si u vezi s dobrim dečkom

Dobar dečko će uvek biti tu za tebe, uz njega ćeš se osećati voljeno, cenjeno i lepo, a vaša veza biće najbolja koju si ikada imala! Ako zadovoljava pobrojane uslove, čestitamo, našla si jedan od retkih, sve ugroženijih primeraka!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: