• Sada Top 10@10
  • Sledeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H City Break Zagreb 101

Vesti / Ljubav i seks

Sve što treba da znate o pirsingu bradavica (iStock)
Ljubav i seks
Ljubav i seks

Sve što treba da znate o pirsingu bradavica

Objavljeno 08.05.2017. 15:10h Izvor slike: iStock
Pirsing bradavica ima prilično lošu reputaciju iz ne baš tako jasnih razloga.

Verovatno je to zbog škakljivosti samog mesta gde se stavlja pirsing, ali on može mnogo da unapredi vaš seksualni život i da vam izazove stalno ukrućenje bradavica što izgleda prilično kul. Čak ga i Kendal Jenner fura ovih dana.  

Postoje i seksualne i vizualne koristi intimnog pirsinga jer eksperti kažu da moge da dovede do zadovoljnijeg seksualnog života.

Za žene kojima bradavice nisu posebno osetljive, stavljanje pirsinga može da poveća njihovu osetljivost na dodir. Neke žene su izjavile da im nakon pirsinga više prijaju dodiri i da ćak mogu tako da dožive orgazam tokom predigre.

via GIPHY

Pre nego se odlučite za ovaj pirsing trebate da znate par stvari. Btradavice se najčešće pirsinguju horizotalno, mada je izvodljivo i vertikalno i dijagonalno i podjednako lepo izgleda. Ako želite malo ekstremniji izgled, možete na jednu bradavicu staviti i više minđuša.

Cena zavisi od nakita koji koristite i mesta za koje se odlučite da vam urade  pirsing, a kod nas se cene kreću do 3.500 dinara.

Ne mogu svi da stave ovaj pirsing jer to mnogo zavisi od anatomije osobe koja se na to odluči. Možete staviti horizontalnu minđušu ili alku, a postoji i mali rizik od infekcije koji je zanemarljiv ukoliko poštujete savete eksperta. Sam zahvat možete uraditi u bilo koje doba, a stručnjak koji će vam staviti pirsing uputiće vas kako da se negujete kasnije.

iStock

Treba 12 do 16 nedelja da vaš pirsing bude onakav kakav treba. Tokom oporavka ne smete da imate bilo kakav oralni kontakt, ne smete da idete na bazen i u saunu.

Da li će vas boleti takođe zavisi od vas samih. Neki kažu da nisu ni osetili, a neki da đavolski mnogo boli. 

Izvor: Cosmopolitan

Foto u tekstu: iStock

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Ljubav i seks

Odgovori na ova dva pitanja mogu da poboljšaju vašu vezu

Bilo da se radi o romantičnoj, prijateljskoj ili rodbinskoj vezi, jako je bitno ozbiljno se posvetiti rešavanju svih mogućih problema.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: