• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 08.10H 3 From 1
  • Kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #608
  • Još kasnije 09.10H Teen Mom 2 S. 9 Check Up With Dr. Drew Part 1

Vesti / MTV Movie Awards

MTV Movie Awards

2015 MTV Movie Awards: Robert Downey Jr. dobitnik "MTV Generation Award"

Objavljeno 02.04.2015. 18:20h
Pratite uživo u noći između nedelje i ponedeljka 12 -13. aprila, u 1:30 nakon ponoći...

Neverovatni Robert Downey Jr. će dobiti "MTV Generation Award" tokom dodele na "2015 MTV Movie Awards" koju ćete moći da pratite uživo 12. aprila iz Nokia Theater L.A. u Los Anđelesu.

Downey Jr., poznat je kao jedan od holivudskih glumaca sa ogromnom moći transformacije a nagradu ćemu dodeliti njegovi partneri iz Marvelovog filma "Avengers: Age of Ultron": Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo i Jeremy Renner.

Pre premijere filma 1. maja, fanovi će moći da vide svetsku premijeru ekskluzivnog snimka iz blokbastera u trajanju od 90 sekundi koji će predstaviti ekipa filma.

"Tokom karijere, Robert Downey Jr. je osvajao publiku oživljavajući likove velikih ličnosti poput Čarlija Čaplina, Šerloka Holmsa i Tonija Starka," rekao je Stephen Friedman, predsednik MTV-ja. "On je briljantni glumac i holivudska ikona, i ponosni smo što smo prepoznali njegovu ogromnu strast i talenat sa ovogodišnjom "Generation Award."

The MTV Generation Award je počasna "Movie Awards", a dodeljuje se glumcima koji su privlačili MTV publiku tokom više godina. Dobitnici su bili: Mark Wahlberg, Jamie Foxx, Johnny Depp, Reese Witherspoon, Ben Stiller, Adam Sandler, Sandra Bullock, Mike Myers, Tom Cruise i Jim Carrey.

Ekipa filma Marvel’s Avengers: Age of Ultron pridružiće se na sceni drugim prezenterima, uključujući i voditeljku Amy Schumer, dobitnika nagrade "Comedic Genius" Kevin Harta, potom dobitnice "Trailblazer Award" Shailene Woodley i Miles Telleru, Reese Witherspoon, Vin Diesel, Sofia Vergara i Jimmy Kimmel.

Fanovi su danas počeli sa glasanjem za “2015 MTV Movie Awards” nagradu "Best Hero" koje će se komletno odvijati preko društvenih mreža hashtagova.

Nominovani su:

• Bilbo Baggins (The Hobbit: The Battle of the Five Armies) - #VoteBilboMTV
• Katniss Everdeen (The Hunger Games: Mockingjay – Part 1) - #VoteKatnissMTV
• Star-Lord (Guardians of the Galaxy) - #VoteStarLordMTV
• Thomas (The Maze Runner) - #VoteThomasMTV
• Tris Prior (The Divergent Series: Insurgent) - #VoteTrisMTV

Dvostruki nominovani za Oskara, Robert Downey Jr. će se pojaviti u dugo iščekivanom filmu The Avengers: Age of Ultron nastavku "The Avengers" iz 2012. I kritika i publika su oduševljene njegovom ulogom u filmu Iron Man.

On je glumio u tri nastavka filma: "Iron Man" (2008), "Iron Man 2" (2010), i "Iron Man 3" (2013) koji su imali sjajne zarade na blagajnama.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTV Movie Awards

2015 MTV Movie Awards: Komičar godine je?

 "Comedic Genius Award" će dobiti više nego zabavan komičar...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: