• Sada 3 From 1
  • Sledeće 16.30H Catfish: The Tv Show #604
  • Kasnije 17.10H Teen Mom 2 S. 7 Backstage Pass
  • Još kasnije 18.00H Ridiculousness #709

Vesti / MTV Movie Awards

2016 MTV Movie Awards: Nastupaju Ariana Grande i Halsey (Getty Images)
MTV movie awards 2016
MTV Movie Awards

2016 MTV Movie Awards: Nastupaju Ariana Grande i Halsey

Objavljeno 01.04.2016. 15:50h Izvor slike: Getty Images
Kendrik Lamar novo ime među prezenterima nagrada

Ovogodišnja dodela filmskih nagrada “MTV Movie Awards je upravo dobila dva moćna ženska pojačanja! Opasna žena,  Ariana Grande, uživo će izvesti svoj novi mega hit “Dangerous Woman”,  dok će Halsey premijerno izvesti “Castle”, pesmu koja će se pojaviti u filmu “The Huntsman: Winter’s War.” 

Dodelu  MTV Movie Awards vodiće Dwayne Johnson i Kevin Hart, a na MTV kanalu moći ćete premijerno da je gledate u utorak, 12. aprila u 22:40h!

„Ovo je prvi put da izvodim ’Castle’, pesmu koja mi je veoma važna kao ženi jer govori o tome kako ne smemo da dozvolimo da nam nešto stane put. Jako sam srećna što mi MTV i ’The Huntsman’ pružaju priliku da prenesem tu poruku putem malih ekrana. Plus, izgledaće totalno moćno!”- rekla je Halsey.

Prezenterima nagrada pridružiće se i sedmostruki dobitnik Grammy nagrade, Kendrick Lamar. On će uručiti statuu zlatnih kokica pobedniku u novoj kategoriji „Najbolja istinita priča“. Među već najavljenim prezenterima su Charlize Theron, Chris Hemsworth, Jessica Chastain, Seth Rogen, Zac Efron, Olivia Munn i Gigi Hadid, a još novih imena biće uskoro objavljeno. 

Will Smith je ovogodišnji dobinik „MTV Generation“ nagrade.

Filmovima sa najviše nominacija za nagrade su „Star Wars: Buđenje sile“, film koji se takmiči u čak 11 kategorija! Za glavnu nagradu, najbolji film, uz SW nominovani su i „Avengers: Age of Ultron“, „Creed“, „Deadpool“, „Jurassic World“ i „Straight Outta Compton“.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTV Movie Awards

Objavljene nominacije za "MTV Movie Awards"

“Deadpool”, “Straight Outta Compton”, “Creed”, “Avengers: Age of Ultron”, “Jurassic World”, “Star Wars: The Force Awakens” u trci za “Film godine.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: