• Sada Just Tattoo Of Us #106
  • Sledeće 22.00H 3 From 1
  • Kasnije 22.10H Party Zone

Vesti / MTV Movie Awards

MTV Movie Awards

Reese Witherspoon dobitnica “MTV Generation Award”

Objavljeno 04.06.2011. 11:00h
Glumica već nagrađena Oskarom će nagradu primiti tokom ovogodišnje dodele MTV Movie Awards.

MTV je objavio da je glumica Reese Witherspoon dobitnica "MTV Generation Award", koja će joj biti dodeljena tokom ovogodišnje ceremonije MTV Movie Awards. Nagrada joj je dodeljena zbog izuzetnog doprinosa filmskoj industriji i činjenici da je osvojila generacije MTV gledalaca tokom svoje karijere.

Reese Witherspoon se smatra jednom od najtalentovanijih holivudskih glumica, koja je u stanju da igra najrazličitije uloge, a pri tome donosi profit producentima njenih filmova. "MTV Generation Award" je najveća počast na dodeli MTV Movie Awards, jer se dodeljuje glumcu koji je u stanju da očara MTV publiku, u kom god filmu da igra. Do sada nagradu su dobili: Sandra Bullock, Ben Stiller, Adam Sandler, Mike Myers, Tom Cruise i Jim Carrey.

Dodela MTV Movie Awards 2011 će biti održana u noći između 5. i 6. juna u Gibson amfiteatru u Los Anđelesu, a voditelj je komičar Jason Sudeikis.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTV Movie Awards

Ekipa iz filma "Twilight" predstaviće najnoviji nastavak na 2011 MTV Movie Awards

MTV je spremio lepu vest za sve ljubitelje vampira i vukodlaka, jer će Kristen Stewart, Robert Pattinson i Taylor Lautner omogućiti gledaocima premijerni uvid u deo nemontiranog materijala iz najnovijeg dela filma iz poznate serije "The Twilight Saga: Breaking Dawn-Part 1" tokom ovogodišnjih MTV Movie Awards.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: