• Sada Music Non Stop
  • Sledeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

Vesti / MTV Movie Awards

2015 MTV Movie Awards: Komičar godine je? (Movie Awards)
MTV Movie Awards

2015 MTV Movie Awards: Komičar godine je?

Objavljeno 31.03.2015. 15:00h Izvor slike: Movie Awards
 "Comedic Genius Award" će dobiti više nego zabavan komičar...

Kevin Hart će u subotu,12. aprila, na 24. dodeli “2015 MTV Movie Awards” dobiti veoma posebnu nagradu. Ako Kevin Hart nije uspeo da vas nasmeje, onda zaista ne znamo šta da vam kažemo. Možete li da se smejete, ako Kevinu Hartu nije pošlo za rukom da vas zabavi? Verovatno ne.

Upravo zato će Hart dobiti "Comedic Genius Award" na ovogodišnjoj MTV Movie Awards 2015. Specijalna nagrada, koju će ove godine Kevinu dati Jimmy Kimmel, namenjena je komičaru koji uvek uspe da nasmeje bez izuzetka.

Hartov kolega iz filma "Get Hard", Will Ferrell, prvi je dobio ovu nagradu 2013.

Hart koji ne glumi samo u filmu "Get Hard", već između ostalog i u "The Wedding Ringer", i franšizi "Think Like A Man" and “Ride Along,” kao i mnogim stand-up specijalima, postao je brzo jedno od najprepoznatljivijih lica komedije. Počeo je kao komičar amater u klubovima Filadelfije, a radio je i kao prodavac cipela.

On će se pridružiti na sceni Amy Schumer koja će voditi show kao i počasnoj dobitnici "Trailblazer Award" Shailene Woodley u Los Anđelesu 12. aprila.

Prezenteri nagrada biće i Miles Teller, Reese Witherspoon, Vin Diesel i Sofia Vergara.

Ovogodišnja dodela "MTV Movie Awards" ima nominovane u gotovo svim filmskim žanrovima ("The Hunger Games: Mockingjay Part 1" i "The Maze Runner") srceparajuće priče ("The Fault In Our Stars" i "Boyhood"), lude komedije ("Guardians of the Galaxy", "Neighbors", "The Interview", "The Wedding Ringer" i "Top Five"), prave heroje ("Selma" i "American Sniper") i mnoge druge.

Fanovi će moći da uživaju u epskim sukobima poput Channing Tatuma i Chrisa Pratta, potom komičara Chris Rocka i Kevina Harta za "Best Comedic Performance," Rosario Dawson i Jason Sudeikis, Jonah Hill i Seth Rogen za "Best WTF Moment," Meryl Streep i J.K. Simmons za "Best Villain", kao Zac Efron koji brani svoju titulu iz 2012 za "Best Shirtless Performance" protiv prelepe Kate Upton i tinejdžerskog srcelomca Ansel Elgorta.

Nemojte propustiti!

Na vama je da odlučite pobednike 2015 MTV Movie Awards! Glasajte!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTV Movie Awards

MTV Movie Awards: Puni smo iznenađenja!

Najotkačenija dodela filmskih nagrada – MTV Movie Awards – sve je bliža, a MTV vam sprema brojna iznenađenja. Za početak, tu su Jessie J i Amy Schumer, kao i eksluzivne najave filmove koje sa nestrpljenjem iščekujete.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: