• Sada 3 From 1 Weekend
  • Sledeće 16.10H Punk'd #902
  • Kasnije 16.40H Punk'd #903
  • Još kasnije 17.00H Punk'd #904

Vesti

R.E.M.
Vesti

Mike Mills (R.E.M.): "Michael Stipe neće objaviti solo album."

Objavljeno 28.10.2011. 14:00h
Bivši gitarista grupe veruje da pevaču muzika više nije na prvom mestu - plus, pogledajte video za novu pesmu "We All Go Back to Where We Belong", u kojem "glavnu ulogu" igra glumica Kirsten Dunst.

Kako je izjavio za magazin Mojo, Mike Mills, bivši gitarista grupe R.E.M. koja je nedavno prestala sa radom posle karijere duge 31 godinu, "ne očekuje da će bivši pevač Michael Stipe objaviti solo album u doglednoj budućnosti". Gitarista veruje da pevača više zanimaju vizuelne umetnosti, naročito fotografija, i da mu "muzika više nije na prvom mestu" - u intervjuu, on kaže:

"Ne verujem da kod njega  i dalje postoji strast prema muzici. Mislim da želi da se oproba više u vizuelnim umetnostima. Ja mislim da će se on u narednom periodu mnogo više baviti skulpturom i fotografijom. To je ono što ga sada interesuje." Gitarista dodaje i da mu je teško da zamisli da će se bend ponovo okupiti u budućnosti, čak i za potrebe povremenih živih nastupa.

Sledećeg meseca R.E.M. obavljuju svoje kompilacijsko izdanje "Part Lies, Part Heart, Part Truth, Part Garbage: 1982 – 2011", na kojem će, uz selekciju hitova iz karijere duge tri decenije, biti objavljene i tri nove pesme, koje su snimljene posle objavljivanja njihovog poslednjeg albuma "Collapse Into Now". Upravo je objavljen i video za jednu od njih, "We All Go Back to Where We Belong", u kojem "glavnu ulogu" igra glumica Kirsten Dunst i koji možete da pogledate ovde.

Izvor: NME.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

I Kasabian obradili Lanu Del Ray

Mlada i sve popularnija Lana Del Ray za sada ima jedan singl, koji je već doživeo tri obrade...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: