Home Vesti
Mjuzikl "The Bodyguard" ove godine u Londonu

Mjuzikl "The Bodyguard" ove godine u Londonu

22.02.2012. 11:30h 0 0

Mjuzikl baziran na poznatom filmu iz 1992. sa Whitney Houston i Kevinom Costnerom u glavnim ulogama u novembru će premijerno biti predstavljen u londonskom pozorištu Adelphi.

Na londonskom West Endu krajem godine će biti predstavljen mjuzikl nastao na osnovu filma "The Bodyguard" iz 1992. u kojem su glavne uloge tumačili Whitney Houston i Kevin Costner.

Film koji govori o odnosu između pevačke zvezde i njenog telohranitelja zaradio je preko 400 miliona dolara samo od prikazivanja u bioskopima, a prateći soundtrack album, sa legendarnim singlom Whitney Houston "I Will Always Love You", prodao se u neverovatnih 42 miliona primeraka.

Pevačica Heather Headley, koja je u svojoj karijeri osvojila i Grammy nagradu, tumačiće lik Rachel Marron, koji je u filmu glumila Houston.

Britanski Guardian piše da je ovaj projekat bio u pripremi još od prošle godine, ali da su se njegovi “komercijalni aspekti” znatno popravili nakon tragične smrti Whitney Houston.

U mjuziklu će se izvoditi i pesma "I Will Always Love You", kao i još neki poznati Whitney Houston hitovi. Kako se navodi, scenario je napisao američki dramaturg Alex Dinelaris.

Izvor: NME.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
24.09. Čet Eros Ramazzotti - koncert
Kombank arena