Home Vesti
Mjuzikl "The Bodyguard" ove godine u Londonu

Mjuzikl "The Bodyguard" ove godine u Londonu

22.02.2012. 11:30h 0 0

Mjuzikl baziran na poznatom filmu iz 1992. sa Whitney Houston i Kevinom Costnerom u glavnim ulogama u novembru će premijerno biti predstavljen u londonskom pozorištu Adelphi.

Na londonskom West Endu krajem godine će biti predstavljen mjuzikl nastao na osnovu filma "The Bodyguard" iz 1992. u kojem su glavne uloge tumačili Whitney Houston i Kevin Costner.

Film koji govori o odnosu između pevačke zvezde i njenog telohranitelja zaradio je preko 400 miliona dolara samo od prikazivanja u bioskopima, a prateći soundtrack album, sa legendarnim singlom Whitney Houston "I Will Always Love You", prodao se u neverovatnih 42 miliona primeraka.

Pevačica Heather Headley, koja je u svojoj karijeri osvojila i Grammy nagradu, tumačiće lik Rachel Marron, koji je u filmu glumila Houston.

Britanski Guardian piše da je ovaj projekat bio u pripremi još od prošle godine, ali da su se njegovi “komercijalni aspekti” znatno popravili nakon tragične smrti Whitney Houston.

U mjuziklu će se izvoditi i pesma "I Will Always Love You", kao i još neki poznati Whitney Houston hitovi. Kako se navodi, scenario je napisao američki dramaturg Alex Dinelaris.

Izvor: NME.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
26.04. Sub Supernatural festival
Ada Huja, Beograd
26.04. Sub Beogradska žurka New Yorker Fresh Island Festivala
Dom Omladine Beograda
05.05. Pon Dub Inc nastup
Mikser House, Beograd
09.05. Pet EDM Maraton
Magacin Depo