Home Vesti
MTV B GOOD kampanja

MTV B GOOD kampanja

29.06.2011. 11:40h 0 6

Priključi se i ti  - Net za bolji svet!

MTV B GOOD kampanja kojoj su se priključile 4 poznate ličnosti – Vlade Divac, Katarina Vučetić, Marko Gramophonedzie i Sloboda Mićalović polako se zahuktava. Posle samo nedelju dana nakon konferencije za novinare, održane u galeriji O3ONE prošle srede 15. juna, može se primetiti značajan porast prijatelja koji su se priključili kampanji i odlučili da pomognu odabranim organizacijama.

Hvala svima koji su se odazvali! Nastavite da učestvujete i "širite dalje"!

Od skoro 2,000 fanova na svih 5 MTV B GOOD Facebook profila, model Katarina Vučetić ubedljivo vodi u odnosu na ostale sa više od 900 korisnika koji su se pridružili njenom profilu i iskazali podršku Društvu za razvoj dece i omladine Otvoreni Klub iz Niša.

Za one koji podržavaju Divca, Marka ili Slobodu, pokažite se i pomozite organizacijama za koje su se opredelili! Mali podsetnik – odabrane organizacije su: Mako podržava - Klub mladih Kraljeva,  Vlade je odabrao  - Ana i Vlade Divac fondacija - HOD, Katarina promoviše Društvo za razvoj dece i mladih - Otvoreni Klub, a Sloboda svoju podršku pruža Društvu za zaštitu životne sredine Stara Planina.

Samo nastavite tako, i priključite se diskusijama o temama kojima se organizacija bavi, podelite sa nama vaše mišljenje o tome, dajte predloge kako bi organizacija mogla da nastavi sa realizacijom svojih aktivnosti. Tu samo da saslušamo i vaše mišljenje.

Vidimo se na Facebook-u!

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
  • 22:20h The Ride: Macklemore & Ryan Lewis #101
  • «23:10h Nine Days And Nights Of Ed Sheeran
MTV na:
Kalendar »Kalendar
25.10. Sub Belgrade Banging Birthday
Mikser House, Beograd
25.10. Sub 30. Beogradski Jazz festival
Dom omladine Beograda
26.10. Ned 30. Beogradski Jazz festival
Dom omladine Beograda
27.10. Pon 30. Beogradski Jazz festival
Dom omladine Beograda