• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 08.10H 3 From 1
  • Kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #608
  • Još kasnije 09.10H Teen Mom 2 S. 9 Check Up With Dr. Drew Part 1

Vesti

Vesti

MTV B GOOD kampanja

Objavljeno 29.06.2011. 11:40h
Priključi se i ti  - Net za bolji svet!

MTV B GOOD kampanja kojoj su se priključile 4 poznate ličnosti – Vlade Divac, Katarina Vučetić, Marko Gramophonedzie i Sloboda Mićalović polako se zahuktava. Posle samo nedelju dana nakon konferencije za novinare, održane u galeriji O3ONE prošle srede 15. juna, može se primetiti značajan porast prijatelja koji su se priključili kampanji i odlučili da pomognu odabranim organizacijama.

Hvala svima koji su se odazvali! Nastavite da učestvujete i "širite dalje"!

Od skoro 2,000 fanova na svih 5 MTV B GOOD Facebook profila, model Katarina Vučetić ubedljivo vodi u odnosu na ostale sa više od 900 korisnika koji su se pridružili njenom profilu i iskazali podršku Društvu za razvoj dece i omladine Otvoreni Klub iz Niša.

Za one koji podržavaju Divca, Marka ili Slobodu, pokažite se i pomozite organizacijama za koje su se opredelili! Mali podsetnik – odabrane organizacije su: Mako podržava - Klub mladih Kraljeva,  Vlade je odabrao  - Ana i Vlade Divac fondacija - HOD, Katarina promoviše Društvo za razvoj dece i mladih - Otvoreni Klub, a Sloboda svoju podršku pruža Društvu za zaštitu životne sredine Stara Planina.

Samo nastavite tako, i priključite se diskusijama o temama kojima se organizacija bavi, podelite sa nama vaše mišljenje o tome, dajte predloge kako bi organizacija mogla da nastavi sa realizacijom svojih aktivnosti. Tu samo da saslušamo i vaše mišljenje.

Vidimo se na Facebook-u!

Pogledaj video

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Black Eyed Peas lansiraju novu igricu

Bend najavio novu saradnju sa kompanijom Ubisoft...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: