• Sada Ridiculousness #712
  • Sledeće 18.20H Ridiculosness #416
  • Kasnije 18.40H 3 From 1
  • Još kasnije 18.50H City Break Zagreb 102

Vesti / Najave

Ana Popović u Mikseru 14. januara (Mikser House Promo/ Cheryl Gorski)
Najave

Ana Popović u Mikseru 14. januara

Objavljeno 02.01.2017. 09:25h Izvor slike: Mikser House Promo/ Cheryl Gorski
Kraljica bluza se vraća u Beograd! Nakon legendarnog, unapred rasprodatog, koncerta u januaru 2014. i reprize na otvaranju Mikser festivala u junu 2015, čuvena bluz gitaristkinja, Ana Popović, 14. januara 2017. godine će još jednom obradovati domaću publiku nezaboravnim nastupom u Mikser House-u.

Pravo iz Los Anđelesa, gde živi i i radi proteklih nekoliko godina, jedna od najpriznatijih svetskih bluz muzičara, Ana Popović stiže u Beograd. Upravo iz tog grada su je životni put i karijera poveli preko Holandije, pa čak do Memfisa, svetske prestonice bluza.

Jedina je Evropljanka ikada nominovana za Debitanta godine u okviru WC Handy Awards, bluz verzije Oskara i jedina gitaristkinja koja je bila deo all-star ture “Experience Hendrix” 2014. Ana ima brojne nominacije i osvojene nagrade u Evropi i Americi, a nastupala je sa raznim muzičkim legendama, poput Solomona Burka i B. B. Kinga, a već godinama je zaštitno lice Fendera, najvećeg svetskog proizvođača gitara.

Ovoga puta, Ana Popović će publici predstaviti svoj novi, i u dosadašnjoj karijeri najambiciozniji, projekat “Trilogy” (Trilogja), izanje u kojem je objavila čak tri albuma u jednoj! Trilogija se sastoji od 23 fnk, rok/bluz i džež numera koje su producirane od strane dobitnika Gremija koji je radio sa Lorin Hil i Karlosom Santanom, Vorena Rikera (Warren Riker), dobitnika Gremija Toma Hembridža (Tom Hambridge) i Delfeja Marselisa (Delfeayo Marsalis), jednog od najpoznatijih trombonist, kompozitora i producenata u svetu džeza danas.

Ulaznice za koncert su dostupne na prodajnim mestima Gigs Tix-a i to po specijalnoj promo ceni od 1200 dinara za 200 najbržih i po ceni od 2000 dinara za VIP galeriju.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Seasplash festival objavio prve izvođače

U Pulu stižu muzičari sa samog vrha rege, dub, ska i pank-rok scene, a predvodi ih legendarni trombonist Vin Gordon.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: