• Sada Ridiculousness #712
  • Sledeće 18.20H Ridiculosness #416
  • Kasnije 18.40H 3 From 1
  • Još kasnije 18.50H City Break Zagreb 102

Vesti / Najave

BANG La DECKS & SAGI Abitbul na Mikser festivalu  27. maja (Mikser promo)
Mikser festival
Najave

BANG La DECKS & SAGI Abitbul na Mikser festivalu 27. maja

Objavljeno 10.05.2017. 13:00h Izvor slike: Mikser promo
Ovog puta na Love Revolution žurci u okviru 9. izdanja Mikser Festivala dočekujemo izlazak sunca na obali Dunava, na mestu na kome je MF i počeo – u silosima nekadašnjeg Žitomlina na donjem Dorćolu (Dunavski kej 46).

Nastupaju:

BANG LA DECKS

DJ duo grčkog porekla koji je osvojio ceo svet svojim hitovima kao što su UTOPIA, KUEDON, ZOUKA i AIDE, koje su u svoje setove uvrstili i svetski DJ-evi poput Avicii, Guetta, Afrojack, Benassi, R3hab, itd. Njihova jedinstvena fuzija ETNO i ORIENTAL elemenata sa Elektronskom Dance Muzikom učinila ih je u protekle 4 godine naročito omiljenim DJ-evima na području Balkana, odakle i vuku inspiraciju za svoje stvaralaštvo. 

DJ SAGI ABITBUL

Njegov najveći hit STANGA sigurno ste čuli mnogo puta po klubovima, žurkama i radiju u poslednjih godinu dana. Ovaj izraelski DJ modernom fuzijom ETNO i ORIENTAL elemenata sa Elektronskom Dance Muzikom stavlja ovaj muzički trend na potpuno novi nivo što će nesumnjivo pružiti Srbiji priliku za jedinstveno RAVE iskustvo 27. maja na LOVE REVOLUTION žurci.

WB DJs


Rezidenti Love Revolution žurki poznati su po mirenju najrazličitijih žanrovskih preferencija svoje publike na dancefloor-u kroz iskusan probir poznatih svetskih hitova sa scene Elektronske DANCE/POP/TRAP Muzike, koji su obeležili klupsku scenu ove dekade. Izlazak sunca dočekujemo uz nešto laganije bitove popularne Pop/Deep House muzike, sve do 6 ujutru!

Karte po promo ceni od 800 dinara možete nabaviti na svim prodajnim mestima GIGSTIX-a, dok komplet ulaznice za sve dane festivala iznosi 1400 dinara.

U toku je promo akcija 3+1. Za svake tri kupljene komplet ulaznice za sve dane, četvrtu dobijate gratis.

Foto: Mikser promo

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Next Level Croatia: Uživajte u nastupima američkih i hrvatskih hip hopera

Pozivaju se svi zaljubljenici u hip hop kulturu ove subote, 13. maja u Močvaru.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: