• Sada Top 10@10
  • Sledeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H Catfish: The Tv Show 6 Weekend

Vesti / Najave

Bart Skils nastupa 18. marta u Tuzli (Novi zvuk - New Sound Promo)
Bart Skils
Najave

Bart Skils nastupa 18. marta u Tuzli

Objavljeno 16.03.2017. 15:00h Izvor slike: Novi zvuk - New Sound Promo
Holandski tehno mag Bart Skils ove subote nastupa u Tuzli u okviru projekta „Four in a row“!

Udruženim snagama dve organizacije, “New Sound“ i “Elek3k Project“, u Tuzli je pokrenut projekat „FOUR IN A ROW“ za sve ljubitelje pravog techno zvuka. Ideja samog projekta je da se mladima u ovom regionu predstavi najkvalitetniji zvuk, kao i da lokalni dj-evi i producenti predstave svoj rad na događaju koji će biti predvođen zvezdom iz samog vrha svetske tehno scene.

Prva žurka održana je 25. januara, kada je u Tuzli nastupao jedan od najvećih i najpoznatijih techno producenata – Christian Smith. Prezadovoljni uspehom prve žurke organizatori nastavljaju sa projektom i ove subote, 18. marta, u Tuzlu stiže Bart Skils (Drumcode, Amsterdam).

Bart Skils je jedan od najpoštovanijih i najtraženijih holandskih techno producenata i premijerno će nastupiti u Bosni u subotu, 18. marta. Njegovi DJ setovi su obožavani od strane ljubitelja techna kao veoma napredni i muzički dobro konstruisani. Izdanja i remiksi za Drumcode, 100% Pure, Tronic Music, Break New Soil Recordings, Cocoon su priznati u svetu kao neke od najvažnijih traka koje izlaze iz Holandije u poslednjih nekolika godina.

Foto: Novi zvuk - New Sound Promo

Među mnogobrojnim imenima za koje je radio oficijalne remixe su i Moby, Joris Voorn, Nicole Moudaber, Kaiserdisco, Johannes Heil i Kollektiv Turmstrasse. Nakon izdanja u februaru 2016. na renomiranoj Drumcode etiketi, njegova traka "Fifth Gear" je postala sastavni deo live seta od strane velikog Sven Vätha, a kasnije je licencirana za "Sound of 17th season", oficijelnu Cocoon kompilaciju.

Podršku ovom događaju pružiće i dve DJ dame - Sugar Lobby iz Beograda i Daniela Koler iz Salzburga, kao i dobro poznata lokalna imena: Chipi, Incept, Aid V. i Allen Stan.

Događaj se održava ove subote, 18. marta, u tuzlanskom klubu Vegas. Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 15 KM (950 RSD) mogu se naći kod promotera širom Bosne, dok će cena na samom ulazu iznositi 20 KM (1260 RSD). Žurka počinje u 22h i traje do 9h narednog dana.

Ukoliko propustiti ovaj tecno spektakl, naredni je već zakazan za 29. april kada u Tuzlu dolazi najpoznatiji francuski tehno producent - Julian Jeweil.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Ministry prvi put u Beogradu 4. juna

Jedan od najuticajnijih i najznačajnijih industrial metal bendova svih vremena, Ministry iz Čikaga, održaće koncert u nedelju, 4. juna, u Barutani na Kalemegdanu.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: