• Sada Geordie Shore 14 #1409
  • Sledeće 21.50H Geordie Shore 14 #1410
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H City Break Zagreb 102

Vesti / Najave

Battle u Beogradu otvara sezonu freestylea! (Red Bull Promo)
Red Bull RapLika
Najave

Battle u Beogradu otvara sezonu freestylea!

Objavljeno 13.04.2017. 16:40h Izvor slike: Red Bull Promo
Prijavna faza za najveće regionalno takmičenje MC-jeva pod nazivom Red Bull RapLika je završena, a žiri je odabrao finaliste koji će nastupiti na nacionalnim takmičenjima i boriti se za odlazak na regionalno finale u Sarajevo. 

Prvo u nizu kvalifikacionih takmičenja biće održano u Beogradu u Klubu Fest u Zemunu u utorak 18. aprila sa početkom u 21h.

Još jednom je hip hop scena u Srbiji pokazala svoj kvalitet i umeće u bacanju freestyle rima! MC-jevi iz svih gradova u Srbiji prijavili su se za učešće na Red Bull RapLika takmičenju pa odabir finalista nije bio ni malo lak, a samim tim Frenkie, Relja i Grasshoper koji će biti u žiriju 18. aprila u Klubu Fest imaće zahtevan posao prilikom odlučivanja o pobedniku.

Osam najboljih MC-jeva koji će nastupiti u utorak pred beogradskom publikom od 21h ugostiće Sajsi MC, a u borbi za odlazak na regionalno finale naći će se: VeB, Samuraj Krek5, L. A. F., Lejdi Lerdi, Krajski, Mali Princ Popz, Crazy Rastaman, Antaaa.


Foto: Red Bull Promo

Za razliku od Red Bull MC Battle-a, pravila takmičenja su izmenjena pa svaki battle traje po dve runde od po 60 sekundi, reperi se smenjuju nakon svake 4 lajne.

Prvu rundu kreće prvi na listi, drugu drugi nakon čega sledi glasanje žirija. Dva MC-ja koja stignu do finala dobiće nešto teži zadatak u vidu reči koje moraju da uklope u svoj freestyle. Ukoliko dođe do nerešenog ishoda MC-jevi će imati još jednu rundu od 60 sekundi sa izmenama nakon 4 lajne. 

Ulaz na dešavanje je 200 dinara, a uz kupljenu kartu gosti dobijaju jedno piće gratis.

Više o Red Bull RapLika na zvaničnoj stranici OVDE.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

VIS Limunada na prolećnom koncertu 29. aprila u Domu omladine Beograda

Godinu dana nakon objavljivanja prvog studijskog albuma, pod naslovom „Limunada“ i niza medijskih i koncertnih nastupa, Vokalno instrumentalni sastav Limunada održaće veliki solistički koncert.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: