• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #605
  • Još kasnije 17.10H Ridiculousness #915

Vesti / Najave

Cinema City od 1. do 3. septembra (Cinema City Promo)
Cinema City
Najave

Cinema City od 1. do 3. septembra

Objavljeno 15.06.2017. 11:40h Izvor slike: Cinema City Promo
Jubilarno, deseto izdanje Cinema City internacionalnog filmskog festivala biće ove godine održano od 1. do 3. septembra na novoj, magičnoj lokaciji – Podgrađu Petrovaradinske tvrđave.

Kao i prethodnih godina, posetioci će uživati u bogatom programskom sadržaju posvećenom pre svega mladoj filmskoj i muzičkoj sceni, ali i novom festivalskom iskustvu. 

Nakon dva uspešna izdanja našeg festivala u Kineskoj četvrti poslednjih godina, dali smo doprinos oživljavanju i upoznavanju publike sa najstarijim novosadskim industrijskim kvartom i mnoštvom njegovih alternativih kulturnih sadržaja. Najnoviji debitantski filmovi iz celog sveta, projekcije u jedinstvenom okruženju, kvalitetni muzički nastupi i izložbe koji čine poznati programski koncept festivala Cinema City sada će postati deo nove, šire inicijative - Gradić festa - koji će krajem leta obojiti ulice Novog Sada i Petrovaradina. 

Uz Festival uličnih svirača, Festival 9, Pop Up Novi Sad (Berberaj & Public P), Scenatoria, Suburbium, Fruškać, Happy Trash Production i AAA festival i zajedno sa publikom želimo da učestvujemo u ostvarivanju vizije o Podgrađu Petrovaradinske tvrđave kao uzbudljivom umetničkom i turističkom kvartu i prirodnom nastavku pešačke zone centra Novog Sada gde se tokom tri dana na ulicama udružuju film, muzika, umetnost i zabava. 

Pripremamo i druge zanimljive muzičke i umetničke sadržaje u saradnji sa umetničkom zajednicom okupljenom oko Gradić festa. Svi programi Cinema City festivala u okviru Gradić festa biće besplatni.

Cinema City internacionalni filmski festival organizuje Udruženje Cinema City uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, Grada Novog Sada i Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i verske zajednice.

U nastavku pogledajte video o Gradić festu i atmosferi koju možete očekivati na ulicama Novog Sada i Podgrađa Petrovaradinske tvrđave!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Singidunum fest 24. juna na Kalemegdanu

Prvi Singidunum fest, na kojem će nastupiti jedanaest bendova sa rok-pank scene, biće održan u subotu, 24. juna 2017. godine na košarkaškim terenima Partizana na Kalemegdanu, u organizaciji „Route 011“.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: