• Sada Brand:New
  • Sledeće 19.30H World Stage Ultra Festival 2016 Hardwell
  • Kasnije 20.20H 3 From 1
  • Još kasnije 20.30H Catfish: The Tv Show 6 Cycle A #607

Vesti / Najave

Cyantific, Optiv, Btk i RymeTyme u Magacinu Depo 1. januara (Ugs Pro)
Najave

Cyantific, Optiv, Btk i RymeTyme u Magacinu Depo 1. januara

Objavljeno 29.12.2016. 15:45h Izvor slike: Ugs Pro
 Za sve ljubitelje Drum ‘n’ Bass zvuka Metnem ekipa spremila je najlepši poklon za reprizu dočeka nove godine!

Znate kako mnogi kažu da je 31.12. najluđa noć u godini? E pa vreme je da otkrijemo ono što iskusni klaberi već znaju - repriza je uvek najluđa žurka!

Metnem vam predstavlja REWIND 2017!

Prvog januara u Magacinu Depo za sve ljubitelje Drum ‘n’ Bass zvuka Metnem ekipa spremila je najlepši poklon za reprizu dočeka nove godine! Natupaće Cyantific, Optiv, Btk, RymeTyme i VRH a pored njih ozbiljna domaća podrška u sastavu Codex, Splash Heads, Bitz, Dzonidza, MC Kastiljas, MC Don Dada i MC Edge!

Metnem je međunarodni muzički kolektiv nastao u Srbiji ali se prostire i doseže daleko iza granica univerzuma. Nedavno su odlučili da otvore svoje riznice i predstave publici svoju viziju muzike. Metnem je način na koji komuniciraju sa onima koji žele da ih čuju. Kažu da je to most koji ih spaja.

Momci iza etikete Metnem su Codex, Billain i Hermetic. Svi članovi su poznati po beskompromisnoj promociji dnb kulture, zbog čega su i prepoznati kao svež i dobar izvor inspirativne muzike.
Metnem porodica raste iz dana u dan, a trenutno aktivni članovi su Billain, War, Codex, Delikt, Vrh, Bohemian, Senzzor i ostali.

Cyantific (Viper, UK) nam stiže iz Londona, u drum n bass muzici je od 2002. godine i iza sebe ima tri albuma i mnoštvo hit singlova. Od 2014. muziku izdaje ekskluzivno na Viper recordings etiketi a njegove DJ setove ljudi opisuju kao sklop magične tehnike i energičnog ludila.

Ugs Pro/Cyantific

Foto: Ugs Pro/Cyantific

Optiv (na naslovnoj stranici) (Virus, RAM, Cause4Concern, UK) je osnivač Cause4Concern drum n bass supergrupe koja je uticala da NeuroFunk zvuči baš ovako kako to danas imamo prilike da čujemo. Autor je tri hit albuma od kojih su dva u kolaboraciji sa BTK-om i jedan je od glavnih uzora Noisia kolektiva. Jedan od producenata čija se muzika nalazi u svačijem setu!

BTK (Virus, RAM, Dutty Audio, BR) je najuspešniji brazilski DJ koji je izgradio drum n bass i techno karijere, uporedo i zajedno sa Optiv-om nalazi se na lajnapima najvećih svetskih festivala. Vlasnik je i menadžer nekoliko drum n bass etiketa, između ostalih i sopstvene Dutty Audio na kojoj je 2016. godine izdao prvo poglavlje remiksa najpopularnijih Optiv&Btk hitova.

MC RymeTyme (Virus, Eatbrain, UK) je karijeru izgradio uz velikane Ed Rush & Optical i član je njihove izdavačke kuće VIRUS od samog nastanka, prvi MC koji je imao priliku da rimuje uz Neurofunk dok je njegova etiketa 1210 ugostila najkvalitetnije producente techstep-a. Iza sebe ima veliki broj uspešnih solo izdanja kao i kolaboracija sa vodećim drum n bass izvođačima!

Ugs Pro/RymeTime

Foto: Ugs Pro/RymeTime

Poreklom iz Splita, VRH (Metnem, Architecture, Kisa Metaka, HR) sa svojim brkovima dolazi na scenu sa već utabanom muzičkom pozadinom i velikim brojem nastupa po Evropi kao Implant (Freak-Obscene, Temper D productions, Melting pot, etc.). Nezadovoljan nedostatkom raznolikosti u drum n bass-u, menja ime u VRH i počinje eksperimentisati, pokazujući svoje Hip-Hop, IDM i Dub korene pomešane sa Drum and Bass elementima.

Ugs Pro

Foto: Ugs Pro

Ubrzo nakon promene svog stila, VRH potpisuje za etikete Architecture, Tribe12, Metnem i Dubkraft i dobija podršku od Gremlinz, Dj Ink, Raiden, Moresounds, Om unit, Codex, The Untouchables, Zero T i mnoštvo drugih. VRH je takođe i official DJ rap grupe Kiša metaka kojoj radi i na postprodukciji albuma, a sarađivao je sa Dječacima na albumu, bio DJ podrška Bori Balboi, High5-u, Mimi Mercedez, Prti Beege i mnogim drugima.

Karte su dostupne na svim prodajnim mestima Eventim Serbia i GIGS TIX prodajne mreže po ceni od 700 dinara i 900 dinara za VIP. Broj karata po promo ceni je ograničen, požurite i obezbedite svoju kartu na vreme!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Central Dance Event - 4 novogodišnje žurke u Hangaru i Depo Magacinu

Central Dance Event je novogodišnja platofma koja će po treći put zaokružiti utisak celokupne sezone koja je za nama.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: