• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 08.10H 3 From 1
  • Kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #418
  • Još kasnije 09.10H Just Tattoo Of Us #103

Vesti / Najave

Dimitri Vegas & Like Mike, Major Lazer, Tom Odell na Szigetu 2017 (MTV Promo)
Sziget Festival
Najave

Dimitri Vegas & Like Mike, Major Lazer, Tom Odell na Szigetu 2017

Objavljeno 15.12.2016. 12:45h Izvor slike: MTV Promo
Sziget Festival, the Island of Freedom, nedelju dana dug festival u Budimpešti je upravo otkrio prvih 14 imena za line-up 2017, a među njima Dimitri Vegas & Like Mike,   Major Lazer,  Tom Odell.

Krećemo sa prvim imenima! Njih 14 predstavljaju različite muzičke žanrove pa će tako line-up bidi živopisan kao i uvek do sada.

Dimitri Vegas & Like Mike će biti na spektakularnom završnom šou 25. Szigeta, kao završnica na Main Stageu, poslednjeg festivalskog dana. Major Lazer će biti na glavnoj bini Szigeta kao hedlajneri, dok će Tom Odell doneti svoj šarm kao i Two Door Cinema Club. Tu su i Bad Religion, DJ Shadow, Kensington, Mac DeMarco, Oh Wonder, Vince Staples, GusGus i GTA.

Na festivalu neće biti samo muzike, već savremenog pozorišta, cirkusa i mnogo toga! Sledeće godine Sziget se održava od 9. do 16. avgusta 2017, a ulaznice po povoljnoj ceni su dostupne do 31. decembra.

Sziget Festival se dešava na predivnom zelenom ostrvu usred Budimpešte, a više od 500 000 stanovnika Szigeta iz više od 100 zemalja učestvuje u jedinstvenom provodu.

Sziger je dvostruki dobitnik nagrade za Best Major European Festival, dok je prošle godine nagrađen kao festival za "Best Line-Up".

Program Szigeta dešava se na više od 50 lokacija, gde nećete gledati samo nastupe hedlajnera na Main Stageu, već da dožive jedinstveno iskustvo jer program traje 24/7.

U Areni su prvi potrvđeni izvođači bili Oliver Heldens i W&W. Očekujemo još mnogo imena u narednim mesecima!

Tokom prodaje u prvih 25 sati, kupljeno je više od 25% karata, dok sada mogu da se kupe po povoljnim cenama do 31. decembra, a više informacija pogledajte na sajtu, OVDE.

Evo i spiska prvih izvođača za Sziget 2017! 

Bad Religion
Dimitri Vegas & Like Mike
DJ Shadow
GTA
GusGus
Kensington
Mac DeMarco
Major Lazer
Oh Wonder
Oliver Heldens
Tom Odell
Two Door Cinema Club
Vince Staples
W&W

Pogledajte Aftermovie za Sziget 2016:

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Iskaz slavi rođendan 17. i 18. decembra u Pančevu

Bend Iskaz obeležava deset godina od nastajanja i objavljivanja prvog albuma, 17. i 18. decembra u dvorani Apolo u Pančevu!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: