• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 02.40H Music Non Stop
  • Kasnije 06.10H Morning Mix
  • Još kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now

Vesti / Najave

DJ zvezda Loco Dice stiže u Zagreb na We Love Sound festival (Getty Images)
Loce Dice
Najave

DJ zvezda Loco Dice stiže u Zagreb na We Love Sound festival

Objavljeno 16.05.2017. 12:35h Izvor slike: Getty Images
Po prvi put u Zagreb, na We Love Sound festival, dolazi jedan od trenutno najtraženijih svetskih DJ-eva - Loco Dice.

Ovaj techno DJ i producent rođen u Düsseldorfu nalazi se na samom vrhu svetskog šlaga elektronske muzike već zasigurno duže od decenije te je nezaobilazno ime svih najvećih svetskih festivala i evenata na svetu.

Izvan sveta elektronske muzike, Loco Dice ostvario je i zapaženu svetsku karijeru sarađujući sa zvezdama poput Snoop Dogga, Ushera, Kelis i mnogih drugih.

Domaća publika nekoliko puta je mogla da čuje ovog maestra na Sonus festivalu na otoku Pagu, ali zagrebačka publika imaće tu privilegiju na We Love Sound festivalu, po prvi put.

#WELOVESOUND festival održava se 2. juna i 3. juna u klubovima Boogaloo, Johann Franck, Opera i The Best. Veliki open air party održaće se u sportskom parku Mladost na Savi u subotu, 3. juna od 12 do 24 sata. After party pod vođstvom Fuse kolektiva održaće se 4. juna u klubu The Best Venue Hall.

Na festivalu osim Loco Dicea, nastupiće i Chris Liebing, Timo Maas, tINI, Enzo Siragusa, Valentino Kanzyani, Miguel Campbell, domaća podrška Mariano Mateljan, Marina Karamarko, Felver i mnogi drugi.

Sudeći po velikim svetskim DJ zvezdama koje dolaze na #WELOVESOUND festival Zagreb početkom juna, Zagreb će postati nezaobilazna party destinacija. Festival će se održati u saradnji s Gradom Zagrebom, turističkom zajednicom Grada Zagreba i hotelom Sheraton.

Ulaznice po promo ceni možete pronaći u Entrio, a više informacija na Facebook eventu.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Sutra u 17 časova startuje 14. Noć muzeja

U 44 grada i mesta Srbije, 68 lokacija u Beogradu, sve skupa impresivnih 390 sadržaja spremno je za najbolju Noć muzeja do sada.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: