• Sada Ridiculousness #907
  • Sledeće 15.20H 3 From 1
  • Kasnije 15.30H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 16.20H 3 From 1

Vesti / Najave

Global PR Summit Belgrade 1. i 2. juna (Foto: P World promo)
Najave

Global PR Summit Belgrade 1. i 2. juna

Objavljeno 24.02.2017. 14:25h Izvor slike: Foto: P World promo
Globalni eksperti u oblasti odnosa sa javnošću i društvenih medija, najmoćnijih svetskih brendova kao što su Unilever Hair Care, P&G, European Space Agency, Rolls Royce Motor Cars i SAP prezentovaće na Globalnom PR Samitu u Beogradu svoja iskustva na najvećem PR događaju u regionu.

Dvodnevno internacionalno okupljanje najvećih svetskih stručnjaka otvoriće 1. juna ekskluzivni panel Tamare Bulok, glavnog izvršnog direktora kompanije Altitude Strategies, Doha.

Foto: P World promo

Regionalni PR eksperti imaće priliku da čuju prezentaciju u oblasti komunikacija, koju će predstaviti Andre Maning, iz kompanije Akzo Nobel, u vezi sa marketingom uticaja i društvenih medija govoriće Heder Mitchel, predstavnik kompanije Unilever Hair Care, iskustva u oblasti Content PR - a prezentovaće Jamal Al Mawed, predstavnik kompanije Rolls Royce i Judit Magyar iz kompanije SAP.

Foto: P World promo

Global PR Summit Belgrade predstaviće i dve interaktivne radionice - tema prve radionice biće Vizuelna komunikacija Skota Hiksa, koji će se osvrnuti na iskustvo rada u kompaniji Facebook, jedna od tema biće i PR Measurement.

Foto: P World promo

"Sa velikim zadovoljstvom, organizujemo novo okupljanje globalnih PR stručnjaka u Beogradu, radujemo se povratku u Beograd u kojem smo započeli organizacijom prvog događaja u oblasti korporativnih komunikacija The Corporate Communication Experience, 2011. godine, koji je okupio preko pedeset stručnjaka kompanija kao što su Google, Vera Wang, Christian Dior, BBC, Facebook.

Foto: P World promo

U dvodnevnoj razmeni znanja globalnih i lokalnih PR stručnjaka prisustvovalo je više od tri stotine eksperata iz regiona. Ove godine, 1. i 2. juna pozivamo vas da ne propustite Global PR Summit u Beogradu," izjavio je Kosta Petrov, generalni direktor agencije P. World, internacionalne kreativne agencije koja je uspešno na globalnom nivou izgradila brendove, konferencije Corporate Communications Experience i Marketing Kingdom, organizovane u preko trideset zemalja.

Globalni PR samit podržalo je Društvo Srbije za odnose s javnošću i regionalni TV partner MTV.
Obezbedite svoje mesto na Global PR Summit Belgrade, najvećem internacionalnom okupljanju svetskih stručnjaka u oblasti odnosa sa javnošću i društvenih medija!

Iskoristite popust do 31. marta - karte možete kupiti preko zvaničnog P World promo sajta, OVDE.

Fotografije u tekstu: P World promo

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Resonate od 19. do 22. aprila u Beogradu

Resonate festival se i ovog aprila dešava u Beogradu, i to po šesti put.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: