• Sada Geordie Shore 14 #1409
  • Sledeće 21.50H Geordie Shore 14 #1410
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H City Break Zagreb 102

Vesti / Najave

Kanadski slem muzičar MC June 21. marta u DKSG (MC June Promo)
MC June
Najave

Kanadski slem muzičar MC June 21. marta u DKSG

Objavljeno 15.03.2017. 16:10h Izvor slike: MC June Promo
Kanadski muzičar MC June nastupiće u utorak, 21. marta u 20 časova u Maloj sali Doma kulture „Studentski grad“.

U okviru regionalne turneje frankofonog pesnika i slem muzičara MC June-a (Normana Delinela), a povodom predstojećih Dana frankofonije, Dom kulture „Studentski grad“ u saradnji sa Ambasadom Kanade u Beogradu organizuje koncert ovog popularnog kanadskog izvođača. 

„Da bismo publici koja ne poznaje njegov pristup muzici približili šta ih očekuje na koncertu, možemo reći da MC June predstavlja svojevrsnog kanadskog Marčela. Ovo je jedinstvena prilika da čujete i vidite nešto novo“, poručuju iz DKSG-a.

MC June je do 21. marta na velikoj turneji po Srbiji i Crnoj Gori. Pre nastupa u Beogradu, 18, marta nastupiće u Novom Sadu, a 20. marta u Nišu. Više informacija o njegovoj turneji možeš pronaći OVDE. 

MC June je rođen u Montrealu. Tokom rane mladosti njegova strast ka rečima proizvela je prve stihove, a interes za slobodnu improvizaciju učinio ga je prepoznatljivim među tinejdžerima. Nema sumnje da je suština njegovog stvaralaštva poezija i muzika.

Od tada do danas, MC June imao je više od tri stotine nastupa i preko hiljadu radionica. Njegov prvi album „U odrazu“ (Le Reflet) objavljen je 2011. godine, u saradnji sa DJ Horgom, Fabrice, Koffy, Monk-E.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

MTV Summerblast: Vladari svetskih pop i dance lista stižu u Poreč

Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Duke Dumont, Bebe Rexha, Tinie Tempah i R3wire & Varski prvi su potvrđeni izvođači festivala MTV Summerblast...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: