• Sada Clickbait #102
  • Sledeće 09.10H Clickbait #103
  • Kasnije 09.40H Clickbait #104
  • Još kasnije 10.00H Top 10@10

Vesti / Najave

Neno Belan i Fiumens 11. marta u MH-u (Mikser House Promo)
Neno Belan
Najave

Neno Belan i Fiumens 11. marta u MH-u

Objavljeno 28.02.2017. 12:50h Izvor slike: Mikser House Promo
Pevač legendarnih „Đavola“ NENO BELAN i njegov bend FIUMENS u punom sastavu nastupaju uživo u Mikser House- u, 11. marta, sa početkom u 21h.

Nakon nedavno održanog najvećeg samostalnog koncerta  u Belanovoj karijeri, u zagrebačkom Domu sportova, na kojem je proslavio 20 godina saradnje sa Fiumensima, na red je došla i domaća publika!

„Stoga očekujte veliku produkciju, sjajan zvuk , kao i uvek, niz nezaboravnih pesama, sada već pravih evergreena iz vremena Đavola, pa Belanove solo karijere, ali i hitove kojima je poslednje dve decenije Belan sa Fiumensima potvrdio status jednog od najizvođenijih i najpopularnijih kantautora na ovim prostorima“, najavljuju iz Mikser Housea.

Neno Belan nedavno je objavio i novi album, na kojem su se našle pesme kojima je u poslednje vreme osvajao vrhove top lista, poput aktuelnog hita „Sanjaj“, dueta sa Majom Posavec „Tvoj glas“, hit singlova „Jer je pjesma dio nas“, „Anđela anđele“, „Ulicama grada (pjesma sreće)“, ali i nezaboravno izvođenje „Vino noći“ u duetu sa muzičkom divom Josipom Lisac koja je snimljena na prošlogodišnjem koncertu u Domu sportova.

Za zagrevanje su zaduženi specijalni gosti - beogradski bend PSI.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara možete kupiti na prodajnim mestima Gigs Tix-a, Felix shopu kao i u Mikser House-u!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Seun Kuti sa bendom svog oca u Bitefartcafeu 29. i 30. marta

Sin legendarnog Fele Kutija sa sa originalnim bendom svog oca, Egypt 80, predstavlja novi EP u Beogradu na Musicology Barcaffè Sessions!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: