• Sada Ridiculousness #712
  • Sledeće 18.20H Ridiculosness #416
  • Kasnije 18.40H 3 From 1
  • Još kasnije 18.50H City Break Zagreb 102

Vesti / Najave

Ničim izazvan 14. februara u Mikser House-u (Mikser House Promo)
Ničim izazvan
Najave

Ničim izazvan 14. februara u Mikser House-u

Objavljeno 18.01.2017. 14:55h Izvor slike: Mikser House Promo
Poziv na Double Date 14. februara uvek stoji.

Uvek ga upućuje grupa Ničim izazvan sada već tradicionalno u Mikser House-u:

"Double Date, evo već treći, sjajna je prilika da započnemo neke nove saradnje i da produbimo postojeće. Do sada smo 14. februara nastupali sa Evom Braun i grupom Silente, oba puta u Mikser House-u. Ovoga puta biće interesantnije nego ikad! Vrlo smo ponosni na druženje i rad sa drugim umetnicima koji su nam bliski. Nismo mogli da se odlučimo ko da nam bude ,,date" ove godine, pa je Double Date dobio svoj +1! Kao prvo - biće nas tri benda! A na drugom, možda i važnijem mestu, sviramo sa ljudima kojima se divimo i koji su nam izuzetno dragi! Nadamo se da i mi posedujemo senzibilitet Voland Le Mata i da delimo vedrinu koju imaju (Ne)normalni", iskreni su članovi grupe Ničim izazvan i za Dan zaljubljenih obećavaju veče potpuno ispunjeno dobrim ritmovima, osmesima i nežnim zvucima.

Mikser House Promo/ Voland Le Mat

Foto: Mikser House Promo/ Voland Le Mat

Ničim Izazvan su Volanda Le Mata pozvali kao pionira nove hrvatske kantautorske scene, a koji je za beogradsku publiku još uvek nedovoljno otkriveno blago nove osećajnosti, a (Ne)normalne kao jedan od najentuzijastičnijih, najzabavnijih i najpozitivnijih bendova koji trenutno stvaraju na našim prostorima.

Mikser House Promo

Foto: Mikser House Promo

Ulaznice za Double Date #2+1 po promotivnoj ceni od 800 dinara dostupne su u Mikser House-u (Karađorđeva 46) i u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Gitarska legenda Tommy Emmanuel 23. marta na Guitar Art festivalu

Živa legenda svetske gitare, Tommy Emmanuel, nastupiće 23. marta 2017. u beogradskom Sava centru u okviru 18. međunarodnog Guitar Art festivala.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: