• Sada Clickbait #104
  • Sledeće 22.30H 3 From 1
  • Kasnije 22.40H Vidiots #110
  • Još kasnije 23.10H Ridiculousness #910

Vesti / Najave

Koncerti
Najave

Nouvelle Vague 7. aprila u Beogradu

Objavljeno 13.03.2012. 18:00h
Francuski bossanova sastav Nouvelle Vague će ovog proleća, po četvrti put, posetiti Beograd. 

Poslednja poseta benda Beogradu, pre tri godine, ostala je upamćena po dva rasprodata koncerta kada ih je videlo skoro 4000 ljudi.

Nouvelle Vague je projekat francuskih producenta Marc Collana i Oliviera Libauxa, najpoznatiji je po obradi hitova novog talasa i panka u sasvim novom stilu.

Svoju novu pevačicu ovaj bend će predstaviti beogradskoj publici 7.aprila u ambijentu Beko hale na Dorćolu (Bulevar Vojvode Bojovića 6-8), koja još uvek nije korišćena za koncerte.

Preko 700 hiljada prodatih primeraka albuma, na stotine rasprodatih koncerata širom sveta, ali i harizmatične pevačice na sceni, koje izvode poznate novotalasne melodije pakujući ih u sasvim novo ruho, čine da njihovi koncerti budu događaji za koje se uvek traži karta više.

U srpsku prestonicu, u punom sastavu, Nouvelle Vague stižu u okviru svetske turneje na kojoj promovišu svoj poslednji album "The Singers".

Beogradska publika će, s početkom proleća, ponovo moći da čuje njihovo viđenje legendarnih numera kao što su "Love Will Tear Us Apart" (Joy Division), "In A Manner Of Speaking" (Tuxedomoon), "Master and Servant" (Depeche Mode), "God Save the Queen" (Sex Pistols), "Dancing with Myself" (Billy Idol), "Road to Nowhere" (Talking Heads) i mnoge druge.

Koncert pariskog sastava Nouvelle Vague, u Beogradu, organizuje produkcijska kuća Showtime.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Večeras: Škola mjuzikla pozorišta Dadov

Ukoliko želite da usavršite svoje plesne veštine, a privlače vas step cipelice, podijum i brzi ritmovi, onda je Škola mjuzikla pozorišta Dadov pravo mesto za vas! A prijem novih članova je - večeras.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: