• Sada 3 From 1
  • Sledeće 22.40H Vidiots #110
  • Kasnije 23.10H Ridiculousness #910
  • Još kasnije 23.30H Clickbait #104

Vesti / Najave

Nouvelle Vague
Najave

Nouvelle Vague - promena lokacije koncerta

Objavljeno 21.08.2014. 14:40h
Zbog najavljenih loših vremenskih uslova, programi zakazani za 22. i 23. avgust se sele u Hangar kod Luke Beograd.

Usled mogućnosti da ovog petka dođe do zahlađenja uz eventualne padavine – organizator koncerta Nouvelle Vague odlučio je da preseli ovaj događaj sezone u zatvoren prostor, pa će tako najpoznatiji cover bend na svetu ovog petka, 22. avgusta od 22:00, nastupiti u Hangaru kod Luke Beograd, na adresi Knežopoljska 3. Subotnji rave na kojem će nastupiti Veztax, Misjah i Marko Nastić takođe se iz Barutane seli u Hangar kod Luke Beograd.

U udobnom zatvorenom prostoru Hangara kod Luke Beograd, posetioci će ovog petka ponovo moći da čuju neke od legendarnih numera izvedene u Nouvelle Vague maniru i to: "Love Will Tear Us Apart" (Joy Division), "In A Manner Of Speaking" (Tuxedomoon), "Master and Servant" (Depeche Mode), "God Save the Queen" (Sex Pistols), "Dancing with Myself" (Billy Idol), "Road to Nowhere" (Talking Heads), ali i mnoge druge. Nouvelle Vague predvode producenati Marc Collin i Olivier Libaux, a bend se proslavio obradama hitova novog talasa i punk i rock klasika. Zaštitni znak benda su i energični live nastupi sa dve uvek harizmatične i vrhunske pevačice, a na beogradskom koncertu će 22. avgusta nastupiti čak tri vokala: Phoebe, Zula i Elodie!

Podsećamo - zabava se nakon koncerta nastavlja na istom mestu uz ekscentričnog francuza Kid Loco-a, koji garantuje celonoćni provod uz acid-jazz ritmove. Kid Loco je francuski muzičar i producent elektro žanrova, čija je muzika dosta slična produkciji izvođača kao što su Air i Dimitri from Paris. Ovaj talentovani producent već gotovo 20 godina producira muziku kako za svoja, tako i za studijska izdanja drugih muzičara. Cena ulaznica u pretprodaji iznosi 1.800 RSD, a ograničen broj karata se može kupiti na svim fizičkim i online prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

Rave zakazan za subotu, 23. avgust, takođe se iz Barutane seli u Hangar kod Luke Beograd. Publika će u subotu imati priliku da čuje neke od omiljenih techno hitova sa početka novog milenijuma uz Oldies&Goldies retro-techno koncept i domaćina Marka Nastića, kao i goste – Veztax iz Slovenije i DJ Misjah iz Holandije. U okviru specijalnog DJ seta nastupiće i Vlada Intellect i Aki Species, a ulaznice za ovu žurku već se nalaze u pretprodaji po ceni od svega 600 RSD na svim fizičkim i online prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

2014 MTV VMA počinju uz "Bang Bang"...

…novi hit singl koji će po prvi put ikada zajedno izvesti Jessie J, Nicki Minaj i Ariana Grande, a Gwen Stefani i Kim Kardashian se pridružuju ranije najavljenim prezenterima nagrada.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: