• Sada Top 10@10
  • Sledeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H City Break Zagreb 101

Vesti / Najave

Red Bull RapLika 2017: regionalni hip hop spektakl u Tuzli (Sulejman Omerbašić / Red Bull Promo)
Red Bull RapLika
Najave

Red Bull RapLika 2017: regionalni hip hop spektakl u Tuzli

Objavljeno 27.04.2017. 15:55h Izvor slike: Sulejman Omerbašić / Red Bull Promo
Kvalifikacije u sve tri države učesnice Red Bull RapLike 2017 su okončane i odabrani su učesnici regionalnog finala, koji će se 20. maja boriti za naslov kralja freestylea. A konačno je otkrivena i lokacija ovog hip hop spektakla: Soni trg u Tuzli, rep prestonici BiH.

Detalji završnice najvećeg regionalnog hip hop takmičenja su poznati: osam najboljih freestyle repera u regiji suočiće se u subotu 20. maja na Sonom trgu, omiljenom okupljalištu mladih u gradu soli. U verbalnim dvobojima 1-na-1, oni će se boriti za prestižnu titulu pobednika Red Bull RapLike 2017 i krunu najboljeg regionalnog freestylera.

Kroz državne kvalifikacije, svoja mesta u finalu su izborili Arot i MC Nuha (BiH), VeB i Samuraj Krek (Srbija), te Sultan i Krljo (Hrvatska). Specijalnu pozivnicu žirija zaslužio je Mali Princ (Srbija), a listu takmičara zaokružuje Darko Richter, pobednik bh. izdanja Red Bull RapLike 2016.

Pored lokacije i takmičara, objavljeni su i ostali detalji.

U žiriju će sedeti sudijska petorka koju čine zvučna imena: Brano (Dubioza Kolektiv), Frenkie, Grasshopper, Toza (Rap Skillz), te frankfurtski reper Ćelo (Azzlackz). Host će biti popularna Sajsi MC, a za muzičku podršku zadužen je DJ Soul. Event počinje u 17h, uz besplatan ulaz.

Za sve vesti i informacije, pratite web stranicu i Facebook profil takmičenja.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Rachman Blake 30. aprila u Ben Akibi

Ovog meseca na repertoaru organizacije Standup.rs možete gledati nešto potpuno drugačije - Story Party koji će u Ben Akibi voditi Rachman Blake, komičar koji nam dolazi iz Njujorka.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: