• Sada Clickbait #104
  • Sledeće 22.30H 3 From 1
  • Kasnije 22.40H Vidiots #110
  • Još kasnije 23.10H Ridiculousness #910

Vesti / Najave

RESONATE predstavlja: Red Bull Music Academy Night
Najave

RESONATE predstavlja: Red Bull Music Academy Night

Objavljeno 18.03.2015. 20:10h
Četvrti dan Live programa festivala Resonate rezervisan je za RED BULL MUSIC ACADEMY NIGHT - međunarodnu putujuću seriju muzičkih radionica i festivala - platformu za sve koji oblikuju budućnost muzike.

Resonate festival ima čast da u sklopu svog uzbudljivog Live programa u okviru Red Bull Music Academy noći predstavi neke od trenutno najaktuelnijih i najznačajnijih muzičkih zvezda, kao što su Andy Stott, poznati DJ i producent iz Mančestera, Rob Clouth, koji nam dolazi iz Barselone, uz jaku podršku talentovanih domaćih muzičkih producenata, Jana Nemečeka i Thinkera. Mesto dešavanja četvrte večeri Resonate Live programa je poznati beogradski klub - The Tube.

Izuzetak je Emika, predstavnica londonskog lejbla Ninja Tune, koja nastupa u Domu omladine Beograda u svom performansu koji kombinuje klasiku sa elektrosnkom muzikom.

 Cena karte za Red Bull Music Academy Nigh u okviru Resonate Live programa u pretprodaji iznosi 1.250 dinara

 Resonate festival ove godine traje šest dana i šest noći, od 13. do 18. aprila. Sve informacije o učesnicima, otvorenim konkursima, specijalnim ponudama i novostima Resonate festivala, možete pronaći na stranici resonate.io/2015 i pratiti na društvenim mrežama festivala:

Ulaznice su u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima,  do 10. aprila 2015.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Timid Boy stiže u Beograd 27. marta

Momak za koga svi relevantni mediji u oblasti elektronske muzike imaju samo reči hvale i nova nada tech haus scene Pariza stiže u Beograd!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: