• Sada DFC
  • Sledeće 20.50H 3 From 1
  • Kasnije 21.00H Clickbait #101
  • Još kasnije 21.30H Clickbait #102

Vesti / Najave

Sevdah Baby i Mimi Mercedez na dočeku Nove godine u Mikser House-u (Nikola Popovic/Mikser Promo)
SevdahBABY
Najave

Sevdah Baby i Mimi Mercedez na dočeku Nove godine u Mikser House-u

Objavljeno 26.12.2016. 11:40h Izvor slike: Nikola Popovic/Mikser Promo
Svi koji se odluče da Novu godinu dočekaju baš u Mikser House-u, obradovaće program koji i ove godine obećava nezaboravno veče.

Pored odabranih DJ setova muzike 80-tih, Trap, 80s Pop-Rock i EDM-a posebno iznenađenje spremaju Sevdah Baby i Mimi Mercedez.

I ovog puta na dočeku Nove godine, pored dobrog provoda, LOVE REVOLUTION žurkom želimo da afirmišemo neki lepši, bolji i srećniji svet zasnovan na apsolutnim vrednostima ljubavi, solidarnosti i tolerancije. Zato ovogodišnje izdanje zasnivamo na ljubavi prema sebi, vođeni filozofijom "Ako ne možeš da voliš sebe, kako ćeš da voliš druge?".

Prošle godine smo komforno ugostili preko 1000 gostiju i verujemo priredili jedan od najboljih i najspektakularnijih dočeka u gradu. I ove godine kao i prošle očekujemo da pored domaće publike ugostimo i veliki broj stranaca, koji dolaze u Beograd tokom praznika!

Mikser House Promo

Sevdah Baby

Kralj domaće EDM scene sa Djixx, kraljicom, koja apsolutno dominira scenom i širi energiju kao požar, prošle godine na LR žurci zapalili su masu svojim klupskim hitovima i naveli nas da osetimo pravo značenje #OneLoveporuke EDM scene.

Mimi Mercedez

Surova reperka koja u svojim pesmama silovito govori o ljubavi prema sebi i "tough love-u" prema onima koji pravo na tu ljubav osporavaju, uz energične bitove svojih pesama pokrenuće vaše celo telo i navesti vas da se osećate dobro u svojoj koži, volite i cenite svoju ekipu i ne plašite se hejtera.

Cena karata je 2000 din. do 30. decembra, a na ulazu 2500 din, a možete ih kupiti u Mikser House-u (12h - 20h) i prodajnim mestima Gigs Tix-a (Vulkan knjižare, Corner Shopovi).

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Vodimo te na koncert Brkova 30. decembra u Magacinu Depo

Novogodišnji koncert popularnog zagrebačkog pank rok - turbo folk sastava Brkovi biće održan u petak 30. decembra 2016. godine u Magacinu Depo (Travnička 3).

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: