• Sada Ridiculousness #907
  • Sledeće 15.20H 3 From 1
  • Kasnije 15.30H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 16.20H 3 From 1

Vesti / Najave

Uranak festival od 29. aprila na Srebrnom jezeru (UG Puzzle Group Beograd promo)
Uranak festival
Najave

Uranak festival od 29. aprila na Srebrnom jezeru

Objavljeno 30.03.2017. 19:45h Izvor slike: UG Puzzle Group Beograd promo
Organizatori muzičkog festivala „Uranak“ potvrdili su ovogodišnji program koji počinje 29. aprila i traje do 2. maja na Srebrnom jezeru.

Učešće Riblje Čorbe, Raste, SARS-a, THCF-a, Kristijana Molnara, DJ Grua, Wreckagea, Cavina Vivianoa i Vandala Steveja učiniće ovaj prvomajski festival nezaboravnim. Pored toga budite spremni i na nekoliko izvođača iznenađenja koji će biti objavljeni pred sam festival.

Tokom tri dana muzički program će biti na tri stejdža Live, Urban, Open air action za ljubitelje pop, rok, tehno, hip-hop i house zvuka.

Foto: UG Puzzle Group Beograd promo

Domaćini su pripremili i veliku promotivnu akciju za kupovinu karata, pa tako se paket za tri dana najluđeg provoda, može kupiti za svega 1.990 rsd. Za sve ljubitelje prvomajskih putovanja i one koji se odluče za TRAVEL PAKET - smeštaj (3 noćenja) + paket ulaznica (sva tri dana trajanja festivala) organozatori su obezbedili po promotivnoj ceni od 3.490 rsd.

Akcija prodaje karta po promotivnim cenama traje do 4. aprila. Karte za festival se mogu kupiti preko EVENTIM, GIGS TIX i DD tickets. Za više informacija posetite zvaničan sajt.

Prošle godine svojim sjajnim programom „Uranak“ je privukao preko 6.000 ljudi koji su uživali u dobrom zvuku i lepoj prirodi pored Dunava. 

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Guy Gerber 12. maja u Barutani

Guy Gerber pod otvorenim nebom pokreće treću Apgrade sezonu.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: