• Sada 3 From 1
  • Sledeće 16.30H Catfish: The Tv Show #604
  • Kasnije 17.10H Teen Mom 2 S. 7 Backstage Pass
  • Još kasnije 18.00H Ridiculousness #709

Vesti / Najave

Velika srpska Nova godina na tri stejdža u Klubu Drugstore (iStock Images)
Najave

Velika srpska Nova godina na tri stejdža u Klubu Drugstore

Objavljeno 11.01.2017. 12:30h Izvor slike: iStock Images
Dva rođendana beogradskih DJ-eva, jedan biološki i jedno muzičko punoletstvo, biće proslavljeni za srpsku Novu godinu u Dragstoru, uz spektakularne goste iz izraela, popularni DJ dvojac Red Axes.

Kristijan Molnar, jedan od trenutno najpopularnijih DJ-eva u Srbiji i regionu, u petak 13. januara proslavlja “pravi” rođendan, MKDSL će slaviti 18 godina provedenih u muzičkom biznisu, a zvezde proslave biće gosti iz Izraela, Red Axes, miljenici ljubitelja elektronske muzike širom sveta. Sve to odigraće se na velikoj žurci za srpsku Novu godinu na 3 stejdža u beogradskom klubu Dragstor!

Red Axes po prvi put dolaze u Beograd, a ovaj dvojac sa razlogom spada u jedno od obaveznih imena u setovima najpoznatijih DJ-eva širom sveta. Njihov zvuk se može opisati kao mešavina surf roka, Joy Divison i tehna, a u svetu elektronske muzike poznati su kao predvodnici novog talasa koji meša svirku i klabing. Nastupali su na svim vodećim festivalima, od Amsterdam Dance Eventa, preko Glastonberija sve do Burning Mana i izdali trake za mnoge velike muzičke kuće, kao što su Kompakt, Correspondent, Permanent Vacation i mnogi drugi, a nedavno su pokrenuli i svoj label Garzen Records.

Pored velikih "crvenih sekira" na žurci će nastupiti i poznata domaća imena. Mkdsl spada u jedne od retkih producenata elektronske muzike koji sarađuje sa velikim brojem raznovrsnih umetnika sa naših prostora. Osim svog samostalnog rada, trenutno je aktivan član u bendu Viklera Skaja, Bojane Vunturišević i sastavu Chorbika. Radio je muziku za srpske filmove, revije, izložbe, a autor je većeg broja muzičkih radionica za decu i odrasle. Specijalno za ovo dešavanje priprema neobičan "live" nastup, u okviru koga će posetioci imati priliku da čuju pregršt ekskluzivnog materijala, kojim ujedno najavljuje izlazak svog novog albuma.

Žurku će zatvoriti Kristijan Molnar, koji je osim kao DJ poznat i po svojoj radio emisiji "Christallization". Binu je delio sa velikim svetskim imenima kao što su Dixon, Job Jobse, Jennifer Cardini i mnogim drugim.Od domaće podrške tu su još i DJ Flip, Ewox, Banda Panda, brÅk, Kapetan Esid, dddxbbb i Heckler DJz, koji će biti raspoređeni na tri bine Dragstora. Domaćin žurke je mladi sastav iz Beograda - Chorbika.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

BAD pop-up u Dvorištancetu 13. januara

Kao najavu događaja koji se spremaju za 2017. Godinu, BAD vam poklanja veče dobre muzike u prijateljskoj atmosferi!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: