• Sada Alternative Nation
  • Sledeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

Vesti / Najave

VIS Limunada na prolećnom koncertu 29. aprila u Domu omladine Beograda (Dalibor Tonković/Dom Omladine Promo)
Dom omladine Beograda
Najave

VIS Limunada na prolećnom koncertu 29. aprila u Domu omladine Beograda

Objavljeno 13.04.2017. 12:05h Izvor slike: Dalibor Tonković/Dom Omladine Promo
Godinu dana nakon objavljivanja prvog studijskog albuma, pod naslovom „Limunada“ i niza medijskih i koncertnih nastupa, Vokalno instrumentalni sastav Limunada održaće veliki solistički koncert.

Koncert ćete imati priliku da pogledate u sali Amerikana Doma omladine Beograda, u subotu 29. aprila 2017. godine u 21h i tom prilikom će promovisati novu singl numeru pod naslovom „Kupili smo gramofon“, kojom će upotpuniti celinu prvog albuma.

Ulaznice za koncert moguće je nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 400 dinara u predprodaji i 500 dinara na dan koncerta.

Video spot za novu singl numeru, koji će se pojaviti tokom naredne nedelje, predstavlja sastav u atmosferi jugoslovenskih TV komedija sa osvrtom na vreme kada se savremena popularna kultura probijala na ovim prostorima. Generacijski i kulturolološki sukob prikazan u komičnoj porodičnoj atmosferi otimanja oko gramofona je komentar na smene trenodova iz kojih se povremeno ističu trajne vrednosti koje grade popularnu kulturu. Režiju potpisuje Staša Tomić, direktor fotografije je Dalibor Tonković, montažer Branimir Živković.

Dom Omladine Promo

Foto: Dom Omladine Promo

Za koncertnu promociju nove singl numere u Domu omladine Beograda. 29. aprila VIS Limunada publici priprema gala scenski spektakl sa gostujućim izvođačima, koreografskim tačkama, video artom i nesvakidašnjom scenografijom.

Pred nastup VIS Limunada publici će se predstaviti mladi beogradski sastav Rogi.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Julian Jeweil premijerno u Tuzli 29. aprila

Julian Jeweil, francuski umetnik sa prebivalištem u Južnoj Francuskoj i Berlinu, poznat po svom melodičnom stilu tehno zvuka, 29. aprila će nastupiti u Tuzli.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: