• Sada 3 From 1
  • Sledeće 00.30H Videography
  • Kasnije 01.30H 3 From 1
  • Još kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now

Vesti / Najave

Yusura 20. maja otvara Boho Bar na Kalemegdanu (HIISII Promo)
Boho Bar
Najave

Yusura 20. maja otvara Boho Bar na Kalemegdanu

Objavljeno 13.05.2017. 09:05h Izvor slike: HIISII Promo
Nesvakidašnja japanska gejša Yusura, svetski poznata članica Fuel Girls kolektiva iz Londona, nastupiće 20. maja u novoj gradskoj džungli, Boho Baru na Kalemegdanu.

Boho Bar je nova džungla i šareni raj; to je gradska oaza i muzička avantura. To je mesto gde možete da se izujete i prepustite boemskoj strani svoje ličnosti - Boho bar je mesto gde ste potpuno slobodni.

„Odlučili smo da moru raznovrsne beogradske ponude klubova i barova dodamo jedno boemsko ’ostrvo’ koje će predstavljati otelotvorenje unikatnog beogradskog šmeka, pomešanog sa dizajnom Azije, Balija, Maroka i drugih egzotičnih destinacija“, navodi se u saopštenju.

Postavljen u srcu najznamenitije lokacije u Beogradu, Kalemegdana, na kome se vekovima sreću i sudaraju najrazličitije kulture, ovaj lounge bar/klub je zamišljen kao mesto gde se svakog dana u nedelji možete beskrajno izležavati u udobnom ambijentu, okruženi jastucima, tepisima, pravom džunglom rastinja, palmama, nameštajem i statuama sa Balija itd.

Poseban akcenat stavljen je na barefoot koncept, koji će vam dati osećaj opuštenosti i povezanosti sa enterijerom, ključ cele Boho Bar priče. 

Muzika prati celokupan ambijent i priču, a program će biti orijentisan ka nekomercijalnom zvuku u kom će prednjačiti chill, deep house i pokoji egzotični prizvuk. Muziku će uglavnom vrteti odabrani beogradski DJ-evi od četvrtka do nedelje i to od zalaska sunca pa na dalje.

Osim toga, planirano je da više puta mesečno budu organizovane žurke na kojima će gosti biti razna poznata strana DJ imena i live izvođači, a ceo umetnički koncept će biti upotpunjen open air projekcijama filmova, yoga radionicama, afterwork sadržajima.

Otvaranje Boho Bara zakazano je za 20.maj a program će početi od 19:30h. Kao specijalno iznenađenje najavljen je nastup japanske fire performance geishe po imenu Yusura, koja je svetski poznata članica Fuel Girls kolektiva iz Londona.

Fotografije u tekstu: HIISII Promo

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

BANG La DECKS & SAGI Abitbul na Mikser festivalu 27. maja

Ovog puta na Love Revolution žurci u okviru 9. izdanja Mikser Festivala dočekujemo izlazak sunca na obali Dunava, na mestu na kome je MF i počeo – u silosima nekadašnjeg Žitomlina na donjem Dorćolu (Dunavski kej 46).

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: