• Sada Jukebox
  • Sledeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Top 20
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

Vesti

Chris Brown
Vesti

Nervira vas Chris Brown? Nema problema…

Objavljeno 20.09.2012. 10:00h
...jer je kompanija AUX napisala softver koji će za vaš kompjuter "pobrisati" sve tragove R&B pevača sa interneta, ako tako odlučite.

Kako javlja britanski New Musical Express, kanadska softverska kompanija AUX je napisala aplikaciju za vaš internet pretraživač (trenutno je dostupna za Google Chrome, dok se druge verzije očekuju uskoro), koja će, ako odlučite da je instalirate, za vas i vaš kompjuter "izbrisati" svako pominjanje Chrisa Browna sa interneta. Ovaj mali program se zove "Chris Brownout" - kompanija je poznata i po identičnom softveru pod imenom "Nickelblock" koji je prošle godine ponudila svima onima koji žele da "zaborave" na grupu Nickelback - a o tome zašto je ovoga puta Brown bio "na tapetu", producent firme Sam Sutherland kaže:

"Ako Chris Brown želi da na svom vratu istetovira lik devojke koja liči na Rihannu ali kao nije Rihanna, onda će se svuda pisati o tome (žena nacrtana na Brownovom vratu ima kopče na usnama i modricu na oku, i navodno "veoma podseća na pevačicu posle toga kada ju je svojevremeno Brown fizički zlostavljao"). Ali, u jednom trenutku dolazimo do potpunog zasićenja Chris Brownovim idiotarijama. Sve što smo mi uradili je to da smo napisali softver koji automatski na internetu prepoznaje njegovo ime, ignoriše ga i bukvalno briše. Sve ostalo je tu - samo više nećete videti njegovo ime i lice."

Pod uslovom da poželite da "obrišete" Browna iz svog internet iskustva ili da saznate više o ovom softveru, posetite adresu aux.tv.

U drugoj vesti vezanoj za kontroverznog R&B pevača, kako smo vam preneli ranije, u britanskim prodavnicama lanca HMV Brownov album "Fortune" obeležen je nalepnicom "Ovaj muškarac tuče žene". što je navodno bila akcija organizacije Cambridge University Student Union Women's Campaign, koja se po tom pitanju još uvek nije zvanično izjasnila. Međutim, ova kampanja je, kako kaže neimenovani predstavnik lanca HMV, "verovatno imala kontra-efekat":

"Mi smo bili iznenađeni kao i svi drugi kada smo otkrili da se u nekim našim prodavnicama van Londona na njegovim diskovima pojavljuju ove nalepnice. Verujem da su žene iz organizacije svoju poruku poslale na veoma efikasan način, i to je preneseno širom sveta - ali prodaja albuma "Fortune" raste, jer je istim efektom sada mnogo više ljudi saznalo da je album uopšte objavljen."

Izvor: NME.com

Komentari

Maja x)
Maja x)
04.10.2012 19:45
Kakvi bolesnici sta umisljasju?Pa ajde njih da zabranimo kao prvo okle njima takvo pravo da pricaju za nekogaa.Nije sto sam veliki fan Chris Brown-a mislim jeste i to a i da je nekko drugi u pitanju sta izigravaju?I ne pominjite vise Rijanu i njega u istuu pricu to je proslost oni su se pomirili sa prosloscu pomirite se i vi.Dosta je bilo sputavanja Chrisa neki fanovi nnjegovi ne vole Rijanu i ja sam medju njima pa ignorisimo svee novosti isto tako bi i ostale zamolila da iskulirate ako vam toliko Chris smeta zadrzite za sebe ne vredjtee odjebi*teee.Ne zanimaa nas vase misljenjee.Za nas je najbolji ko ne misli tako caao.
McKaty
McKaty
20.09.2012 19:22
Ajde, molim vas ne preterujte...
Glupo je da uopste pominjem da sam protiv nasilja nad zenama...
A, jeste, sad, ja se TOLIKO uzrujam kad vidim Chrisa Browna, da to nije normalno...
Znate, on je JAKO bitan faktor u mom zivotu -.-
Preterujete -.-
I, da bih vas smirila, necu kupiti album, ne brinite....
michael lorens
michael lorens
20.09.2012 12:04
hahhahahahahahhaha, koja caricaa! XD
Kelly Bombon
Kelly Bombon
20.09.2012 11:07
cool

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Nicki Minaj - "Starships" u "multimiksu"

Ekipa muzičke komedije "Pitch Perfect" i brojni fanovi napravili zajedničku "YouTube obradu" poznatog hita...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: