• Sada DFC
  • Sledeće 20.50H 3 From 1
  • Kasnije 21.00H Clickbait #101
  • Još kasnije 21.30H Clickbait #102

Vesti

Nova pesma Eda Sheerana bila je namenjena Rihanni (Getty Images)
Rihanna
Vesti

Nova pesma Eda Sheerana bila je namenjena Rihanni

Objavljeno 07.01.2017. 14:25h Izvor slike: Getty Images
Ali se tekstopiscu i pevaču toliko svidela da je odlučio da je zadrži za sebe.

Nova godina dobro je počela za sve fanove Eda Sheerana. U nedelju, 1. januara pevač je oduševio fanove najavivši da će 6. januara objaviti novu muzika. Što je obećao, to je i učinio, pa nas je tako juče obradovao s čak dvije nove pjesme sa svoga predstojećeg albuma "÷". Bilo je to, ujedno, prvo što smo čuli od Eda još od 2014. i njegovog albuma "X". Obožavatelji riđokosog Britanca i njegove muzike juče su uživali u "Castle On The Hill" i "Shape Of You", ali jedna od tih pesama umalo nije bila objavljena, bar ne u ovom aranžmanu.

Naime, Ed je pesmu "Shape Of You" prvo počeo da piše za Rihannu i bila je jedna od poslednjih koju je dodao na svoj album.

Tokom intervjua za BBC Radio 1 Breakfast Show pevač je otkrio kako je mnogo vremena proveo u studiju, pišući pesme za druge izvođače.

"Počeo sam da pišem pesme za druge ljude sa tipom po imenu Steve Mac i tipom koji se zove Johnnie McDaid i bili smo tamo i pisali smo tu pesmu i ja sam rekao, 'ovo bi moglo da bude stvarno dobro za Rihannu' a onda sam počeo da pevam stihove poput 'putting Van The Man on the jukebox' i pomislio sam 'ali ona to neće pevati zar ne', i nekako smo na pola puta odlučili da ćemo tu pesmu da prilagodimo meni."

Iako nema sumnje da bi pesma odgovarala i RiRi, lagali bismo kada bi rekli da nam nije drago što ju je Ed zadržao za sebe. Ako još niste, poslušajte je sada i recite nam što se vama čini, peva li ju Ed bolje ili je ipak trebalo da je prepusti Rihanni.

Izvor: Teen Vogue

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Daenerys nam otkriva šta se dešava na snimanju GOT

Emilia Clarke je ponovo na snimanju, a ko bi rekao da ćemo Khaleesi sada videti sa kapuljačom!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: